Παντρεύεται η Ελισάβετ Μουτάφη

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιά της Μάνο Νιφλή θα ανέβει την 1η Σεπτεμβρίου η Ελισάβετ Μουτάφη. Η ηθοποιός και δημοσιογράφος μετρούν ένα χρόνο σχέσης και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου και θα γίνει στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο Εμπορειό. Το ερώτημα εδώ δεν είναι μόνο το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι, αλλά και το πόσοι, καθώς το κοινωνικό ζευγάρι επέλεξε 5 άτομα για την αλλαγή των στεφάνων: H πιστή φίλη και συνάδελφος της Ελισάβετ, Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της, δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, ο cast director και επίσης καλός φίλος της νύφης, Άκης Γουρζουλίδης, και οι φίλοι και δικηγόροι του γαμπρού, Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

Ο Μάνος Νιφλής και η Ελισάβετ Μουτάφη είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Όσον αφορά στα παρανυφάκια, θα είναι οι χαριτωμένες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον προηγούμενο γάμο του, οι οποίες όπως μάθαμε τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη στην όμορφη ηθοποιό. Ο γάμος, τέλος, δε θα είναι ιδιαίτερα ανοιχτός, αφού η λίστα των καλεσμένων δε θα ξεπερνά τα 100 άτομα.

To ζευγάρι άλλωστε είναι γνωστό πως σιχαίνεται τις τυπικότητες, οπότε στοχεύει στη γνήσια διασκέδαση όσων τους τιμήσουν. Η Ελισάβετ τώρα, όπως ήταν φυσικό, επέλεξε να φορέσει νυφικό δια χειρός του θείου της και καταξιωμένου σχεδιαστή Μάκη Τσέλιου, τον οποίο αναλαμβάνει να βοηθήσει ή ίδια η μητέρας της, η Φιλομήλα. Στους ίδιους έχουν αναθέσει να σχεδιάσουν και το γαμπριάτικο κοστούμι και αναμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσουν. Οι λίγες πληροφορίες που έχει ήδη μοιραστεί ο Μάκης Τσέλιος, αφορούν στα χρώματα και μόνο: το νυφικό θα είναι στο χρώμα του πάγου, ενώ το κοστούμι θα είναι μπλε.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα