Πρωκτικό σεξ: Η στάση που σε φέρνει σε οργασμό!

Ένα τα απολαυστικότερα είδη σεξ τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα είναι το πρωκτικό σεξ. Μπορεί να πρόκειται σεξουαλική πράξη η οποία απαιτεί μια παραπάνω προεργασία, κυρίως λόγω του ότι ο πρωκτός και η περιοχή του δεν μπορούν να έχουν φυσική λίπανση, όπως ο κόλπος, όμως εφόσον όλα πάνε καλά και μπεις στη διαδικασία να το κάνεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βιώσεις ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής!

Μπορεί μέχρι τώρα να γνώριζες συγκεκριμένες στάσεις για να κάνεις πρωκτικό σεξ, όμως υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση με την οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστριών μας που την έχουν δοκιμάσει, όχι μόνο θα απολαύσεις το πρωκτικό σεξ περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αλλά θα έχεις και οργασμό, κάτι το οποίο για πολλές είναι σχεδόν ακατόρθωτο στο πρωκτικό σεξ.

Γιατί το απολαμβάνεις;

Γιατί, όμως, το πρωκτικό σεξ είναι τόσο απολαυστικό για τη γυναίκα; Μα, ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται η απόληξη πολλών αισθητήριων νεύρων κάτι που σημαίνει ότι η απόλαυση είναι πιο έντονη καθώς όλες οι αισθήσεις είναι στο «κόκκινο».

Για τον άνδρα είναι εξίσου απολαυστικό, λόγω της στενότητας που προσφέρει η συγκεκριμένη περιοχή κάνοντας την τριβή του πέους με τα εσωτερικά τοιχώματα του πρωκτού ακόμα πιο απολαυστική.

Πώς θα το κάνεις;

Η ιδανική στάση, λοιπόν, για να κάνεις πρωκτικό σεξ και να έχεις και οργασμό είναι η εξής: Πρόκειται για την γνωστή σε όλες στάση «καβαλάρισσα», δηλαδή της γυναίκας από πάνω.

Η αρχική διαδικασία είναι απλή και δεν διαφέρει σε κάτι από την στάση που εφαρμόζεις για το κολπικό σεξ.

Αντί, όμως, το πέος να μπει στον κόλπο μπαίνει στον πρωκτό, φυσικά με τη βοήθεια της γυναίκας η οποία με το χέρι της το κατευθύνει προς την σχετική είσοδο.

Προσοχή! Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην καμπουριάζεις την ώρα που το πέος διεισδύει στον πρωκτό σου, έτσι ώστε να το νιώσεις ακόμα καλύτερα και βαθύτερα μέσα σου. Πολύ καλή στάση για σένα που μπορεί να θέλεις να έχεις τον έλεγχο αναφορικά με το βάθος και την ένταση της διείσδυσης.

Πώς θα φτάσεις σε οργασμό;

Εκτός από την ηδονή που θα νιώσεις άμα τη διεισδύσει του πέους στον πρωκτό σου, με την στάση αυτή μπορείς να έρθεις και σε οργασμό. Φυσικά και αναφερόμαστε σε κλειτοριδικό οργασμό, τον οποίο και πετυχαίνεις τρίβοντας παράλληλα με τη διείσδυση του πέους στον πρωκτό σου την κλειτορίδα σου με το δάχτυλο σου. Πρόκειται, δηλαδή, για έναν άτυπο αυνανισμό από τη μεριά σου.

Προσοχή! Μην ξεχνάς ποτέ το προφυλακτικό, καθώς ο πρωκτός είναι μια περιοχή που λόγω της απολήξεως των νευρώνων υπάρχουν πολλά αιμοφόρα αγγεία, οπότε και η μετάδοση κάποιου Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενου Νοσήματος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα