Πώς η ζάχαρη μπορεί να προσφέρει φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα σου;

Όλοι ξέρουμε πόσο κακό μπορεί να κάνει η ζάχαρη όταν την καταναλώνουμε σε τρόφιμα και ψάχνουμε λύσεις για να καταφέρουμε να τη βγάλουμε από τη διατροφή μας. Κάνει το ίδιο κακό αν την εφαρμόσουμε στο δέρμα μας; Όχι βέβαια! Αντιθέτως! Μέσα στα κατάλληλα προιόντα μπορεί να προσφέρει στην επιδερμίδα σου τη λάμψη και τη φρεσκάδα που χρειάζεται!

Οι ειδικοί της L’oréal Paris βρήκαν στη ζάχαρη το μυστικό της καθαρότητας και της λάμψης! Και έτσι δημιούργησαν τη νέα σειρά απολέπισης από 3 διαφορετικά είδη ραφιναρισμένης ζάχαρης 100% φυσικής προέλευσης! #SugarScrubIt! 3 διαφορετικά scrub για όλους τους τύπους της επιδερμίδας, σε τρεις υπέροχες μυρωδάτες γεύσεις, για να απολαμβάνετε τη ζάχαρη χωρίς ενοχές!

 

Σταφύλι για λάμψη, βούτυρο- κακάο για ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας και για την καταπολέμηση των νεκρών κυττάρων και ακτινίδιο για τις ατέλειες και τα μαύρα στίγματα. Προσοχή! Δεν τρώγονται αν και μυρίζουν υπέροχα!

https://www.youtube.com/watch?v=-8PGeY4irzk

Εxtra beauty tip; Mην ξεχνάτε τα χείλη σας! Τα ευαίσθητα χείλη χρειάζονται ειδική περιποίηση: Κάντε απολέπιση με τα άκρα των δακτύλων σας, χαρίζοντάς τους ενυδάτωση και θρέψη.

Και μετά το face scrub, τι καλύτερο από μια μάσκα προσώπου Pure Clay L’ OréalParis!Το λαμπερό μπλε και το ζωηρό κίτρινο, ήρθαν να προστεθούν στην «παλέτα» με το μαύρο, το κόκκινο και το πράσινο! Οι μάσκες προσώπου Pure ClayAnti-Blemish κατά των μαύρων στιγμάτων και Pure Clay Bright για ομοιόμορφο τόνο και ακτινοβολία ήρθαν να συμπληρώσουν την οικογένεια των Pure Claymasks από τη L’Oréal Paris! Και ετοιμαστείτε για το… απόλυτο multimasking! Αφιερώστε 10 λεπτά από το χρόνο σας για την τέλεια αποτοξίνωση!

Σε ένα ξεχωριστό event στο St. George Lycabettus, παρουσία της Δερματολόγου Βάλιας Μουσάτου, Επιστημονικής Συνεργάτιδος της L’ OréalParis, είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τα νέα προϊόντα καθαρισμού ενώ η Brand Ambassador Δούκισσα Νομικού μάς παρουσίασε τα 3 βήματα που δεν πρέπει να ξεχνά καμία γυναίκα καθημερινά για να μπορεί να διατηρεί την επιδερμίδα της φρέσκια και καθαρή!

Ποια είναι αυτά τα βήματα;

Ποια είναι τα… μυστικά ενός τέλειου καθαρισμού του προσώπου σου για να είσαι λαμπερή κάθε μέρα όλη μέρα;

1. Ντεμακιγιάζ και καθαρισμός με lotion, γαλάκτωμα: προϊόντα εμπνευσμένα από τις καθαριστικές και θρεπτικές ιδιότητες σπάνιων fineflowers σε ευεργετικούς συνδυασμούς: τριαντάφυλλο & λωτός και τριαντάφυλλο & γιασεμί

loreal katharismos

2. Απολέπιση με το scrub της επιλογής σας

3. Aποτοξίνωση με μια Μάσκα προσώπου

loreal multimasking

 

Σχετικά άρθρα