6 δροσιστικά είδη τσαγιού για το καλοκαίρι! thumbnail
Πιστεύετε ότι το να φτιάχνει κανείς κρύο τσάι είναι εύκολο και είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι... Όμως δεν είναι έτσι! Οι περισσότεροι το φτιάχνουμε λάθος για αυτό το λόγο σας παρουσιάζουμε τον σωστό τρόπο που δεν θα χαλάσει την γεύση σας! Για 1 λίτρο ice tea θα χρειαστείτε: Σε 1/2 λίτρο νερό θερμοκρασίας δωματίου, βάζουμε 5 γεμάτα κουταλάκια του γλυκού τσάι. Τα αφήνουμε ανάλογα με το χρόνο που αναφέρεται παρακάτω. Σουρώνουμε το τσάι και προσθέτουμε παγάκια. Είναι έτοιμο! Για το λευκό τσάι ο χρόνος είναι 30 λεπτά. Για το πράσινο τσάι ο χρόνος είναι 30 λεπτά. Για το μαύρο τσάι ο χρόνος είναι 45 λεπτά. Για τα αποξηραμένα φρούτα ο χρόνος είναι 60 λεπτά. Για τα βότανα ο χρόνος είναι 60 λεπτά. Γι τα Roibos ο χρόνος είναι 60 λεπτά. Διατηρείται στο ψυγείο για 1-2 μέρες. Μην ξεχνάτε πως για την παρασκευή του η διαδικασία γίνεται με κρύο νερό!

6 δροσιστικά είδη τσαγιού για το καλοκαίρι!Πιστεύετε ότι το να φτιάχνει κανείς κρύο τσάι είναι εύκολο και είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι… Όμως δεν είναι έτσι! Οι περισσότεροι το φτιάχνουμε λάθος για αυτό το λόγο σας παρουσιάζουμε τον σωστό τρόπο που δεν θα χαλάσει την γεύση σας!

Για 1 λίτρο ice tea θα χρειαστείτε:

Σε 1/2 λίτρο νερό θερμοκρασίας δωματίου, βάζουμε 5 γεμάτα κουταλάκια του γλυκού τσάι. Τα αφήνουμε ανάλογα με το χρόνο που αναφέρεται παρακάτω. Σουρώνουμε το τσάι και προσθέτουμε παγάκια. Είναι έτοιμο!

Για το λευκό τσάι ο χρόνος είναι 30 λεπτά.

Για το πράσινο τσάι ο χρόνος είναι 30 λεπτά.

Για το μαύρο τσάι ο χρόνος είναι 45 λεπτά.

Για τα αποξηραμένα φρούτα ο χρόνος είναι 60 λεπτά.

Για τα βότανα ο χρόνος είναι 60 λεπτά.

Γι τα Roibos ο χρόνος είναι 60 λεπτά.

Διατηρείται στο ψυγείο για 1-2 μέρες. Μην ξεχνάτε πως για την παρασκευή του η διαδικασία γίνεται με κρύο νερό!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X