Doria Ragland: Μια «κοινή θνητή» ανάμεσα στους «Γαλαζοαίματους»-Τα δάκρυα την ώρα της τελετής, η σχέση της με την Μέγκαν και η… άβολη φωτογραφία δίπλα στην Ελισάβετ!

Όσοι παρακολούθησαν τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, μερικά δισεκατομμύρια άνθρωποι δηλαδή, θα παρατήρησαν κάποια στιγμή μεταξύ των πλάνων της βασιλικής οικογένειας, αλλά και των γκλαμουράτων καλεσμένων/συναδέλφων της νύφης από το Χόλιγουντ και μια έγχρωμη κυρία, με αρκετά «σπασμένο» πρόσωπο, να κάθεται συγκινημένη σε ένα στασίδι προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, θυμίζοντας αρκετά την γνωστή έκφραση του θυμόσοσοφου λαού μας «σαν τη μύγα μες στο γάλα».

Η συγκεκριμένη κυρία, μάλλον άγνωστη στο ευρύ κοινό δεν είναι άλλη από την (υπερήφανη) μαμά της νύφης, ονόματι Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία πλέον θα είναι ίσως από τις διασημότερες «πεθερές» στον κόσμο, αν και το άβολο της όλης κατάστασης μιας και πρόκειται για μια “κοινή θνητή” δεν θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί τόσο στη διάρκεια του γάμου, όσο και στην αναμνηστική φωτογραφία με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

doria-ragland-royal-family
Instagram/ #doriaragland

Μπορεί πολλά στοιχεία για την συγκεκριμένη κυρία να μην είναι ιδιαιτέρως γνωστά, όμως το παρουσιαστικό της και μόνο παραπέμπει σε μια γυναίκα που έχει προσπαθήσει πολύ στη ζωή της, αλλά διαθέτει την ψυχική και πνευματική δύναμη για να τα καταφέρει. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς οι πρόγονοί της, καμιά διακοσαριά χρόνια πίσω,  ήταν σκλάβοι στις φυτείες του αμερικανικού Νότου που υπέστησαν και άντεξαν πολλές κακουχίες και βασανιστήρια από τους αφέντες τους.

Εξάλλου και η ίδια είναι μια .πραγματική… survivor, καθώς στην πορεία της άλλαξε αρκετά επαγγέλματα προσπαθώντας να εξασφαλίσει τα προς το ζην για την ίδια, αλλά και τη μοναχοκόρη της Μέγκαν. Πάντως, είναι απόλυτα σχετική με το star system της τηλεόρασης, καθώς έχει υπάρξει make up artist σε πολύ γνωστό σόου περασμένη δεκαετίας της αμερικανικής τηλεόρασης. Η δουλειά της αυτή ήταν και σχετικά… μοιραία για το υπόλοιπο της ζωής της αφού στα παρασκήνια εκείνα συνάντησε και συνδέθηκε με τον Τόμας Μαρκλ, μετέπειτα πατέρα της Μέγκαν, με τον οποίο χώρισε πολύ φιλικά, όταν είδε ότι δεν άντεχε άλλο τις… παρασπονδίες του, πάντα για το καλό της Μέγκαν, που ήθελε να διατηρήσει τη σχέση της με τον πατέρα της.

doria-ragland-meghan-3
Instagram/ #doriaragland

Γεννημένη το 1956 στο Κλίβελαντ του Οχάιο, η Ντόρια Ράγκλαντ ξεκίνησε από νεαρή ηλικία της αναζητήσεις της στον κόσμο, προσπαθώντας να ανακαλύψει την αρμονία και την γαλήνη στη ζωή της.

Εξάλλου, αυτή η έντονη πνευματικότητά της ήταν που την έκανε να γίνει τελικά δασκάλα της γιόγκα, αλλά και κοινωνική λειτουργός για άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Βέβαια, οι γνωστές-άγνωστες «κακές γλώσσες» θέλουν όλο αυτό το ρόδινο ιστορικό της να είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα του παλατιού, ώστε να μην αποκαλυφθούν κάποια πράγματα για το παρελθόν της Ράγκλαντ που θα μπορούσαν να φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση την «πριγκιπικη» νύφη, μιας και δεν θα υπήρχε χαλάκι αρκετά μεγάλο για να τα κρύψουν από κάτω.

Όπως και να έχει η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ περιγράφεται ως ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες που πάντα νοιαζόταν για τον συνάνθρωπο και είχε μεγαλώσει την μοναχοκόρη της με την βασική αξία ότι είναι πιο σημαντικό να δίνει κανείς, παρά να παίρνει.

Ίσως από εκεί να πηγάζει και η τάση της Μέγκαν για φιλανθρωπίες και η ευκολία με την οποία προσαρμόστηκε στον νέο της… ρόλο, που περιέχει αρκετές παρουσίες σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και γενικότερα δράσεις με κοινωνικούς σκοπούς.

doria-ragland-meghan-2
Instagram/ #doriaragland

Γενικότερα, πάντως, η σχέση της με την Μέγκαν περιγράφεται ως μια «πολύ στενή σχέση», σχετικά λογικό καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους έχουν υπάρξει μόνο οι δυο τους. Μάλιστα, η Δούκισσα – πλέον – του Σάσσεξ έχει περιγράψει την μητέρα της σε παλιότερη συνέντευξή της ως μια γυναίκα πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική. Εξάλλου, εντελώς τυχαία ( ; ) ο φακός των παπαράτσι τις έχει «συλλάβει» να πηγαίνουν μαζί σε μάθημα γιόγκα, αλλά να έχουν και αρκετές δραστηριότητες παρέα.

Μέσα σε όλα, η Ντόρια Ράγκλαντ έχει υπάρξει και το «στήριγμα» της Μέγκαν όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η σχέση της κόρης με τον πατέρα της δεν έμεινε για πολύ στον ίσιο δρόμο, με την γνωστή ηθοποιό και πλέον σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι να μην θέλει να έχει παρτίδες με τον πατέρα της, καθώς θεωρούσε ότι κυριολεκτικά παράτησε την ίδια και τη μητέρα της για να ζήσει μια άλλη ζωή με μια καινούρια οικογένεια.

doria-ragland-meghan
Instagram/ #doriaragland

Ίσως ήταν και αυτός ο λόγος, για τον οποίο δεν ήθελε στην τελετή τον ετεροθαλή αδερφό της, Τόμας Μαρκλ Τζούνιρο, που δεν δίστασε να «απαντήσει» με μια ανοιχτή επιστολή προς τον Πρίγκιπα Χάρι, όπου ανέφερε ορθά κοφτά ότι η επιλογή του να παντρευτεί την Μέγκαν θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, κατηγορώντας την ετεροθαλή αδερφή του μεταξύ άλλων για «διπροσωπία».

Όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να πέρασαν από το μυαλό της Ντόρια Ράγκλαντ την ώρα που η κόρη της αντάλλασσε όρκους αιώνιας πίστης με τον Πρίγκιπα της καρδιάς της και αναλογιζόμενη τον δρόμο που διένυσε από τις φτωχογειτονιές του Κλίβελαντ μέχρι τα βασιλικά ανάκτορα του Ουίνδσορ να άφησε μερικά δάκρυα να κυλήσουν από τα μάτια της.

Τώρα, εάν αυτά ήταν χαράς ή θλίψης η ιστορία θα δείξει.

Σχετικά άρθρα