Γρηγόρης Γκουντάρας: Πού θα τον δούμε από Σεπτέμβριο;

Στο Happy Day βρέθηκε σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και επέστρεψε μπροστά στις κάμερες από τη συχνότητα του Alpha. Ο δημοσιογράφος εξακολουθεί να παραμένει στο δυναμικό του σταθμού της Κάντζας, παρά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Με την παρουσία του χαροποίησε πολλούς, αλλά ειδικότερα τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του, που δεν είναι άλλη από τη γυναίκα του, Ναταλί Κάκκαβα. Η μετεωρολόγος ανήρτησε στο instagram της φωτογραφία του.

«Μας έχεις λείψει… Εμένα τουλάχιστον σίγουρα… Μιας και εξακολουθώ να είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου», σημείωσε η σύζυγος του δημοσιογράφου.

@g.goudaras μας έχεις λείψει… Εμένα τουλάχιστον σίγουρα…Μιας και εξακολουθώ να είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις 23 Μάι, 2018 στις 10:41 μμ PDT

Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον στη δημοσίευση έχει ένα σχόλιο, που πιθανώς να προδίδει το επόμενο βήμα στην καριέρα του Γρηγόρη. Ο Βασίλης Καλλίδης σχολίασε στη συγκεκριμένη ανάρτηση: «Σύντομα μαζί μας έμαθα ε;;».

Ο μάγειρας του Πρω1νό μπορεί είτε να έκανε χιούμορ, ή να γνωρίζει κάτι περισσότερο για το επόμενο βήμα του Γρηγόρη. Δεν είναι τυχαία ούτε χημεία που είχε φέτος -ως καλεσμένος- στην εκπομπή του ΑΝΤ1, αλλά και ούτε τα σενάρια που κυκλοφορούν από πέρσι για την μετακίνησή του στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Δείτε το σχόλιο του.

gkountaras

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα