Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν: ποιος έκανε το… πριγκιπικό προξενιό;

Όλος ο κόσμος μιλά για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την πρώην ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, που έγινε πλέον… πριγκίπισσα ή πιο συγκεκριμένα δούκισσα του Σάσεξ!

Πλέον, όμως, τα έμαθε όλα το The Cut και αποκαλύπτει ότι αυτή που έκανε το… προξενιό είναι η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του οίκου μόδας Ralph Lauren στο Λονδίνο, η Violet von Westenholz. Ποια είναι αυτή; Η Violet είναι κόρη βαρόνου και είναι μέλος ενός «ιδιωτικού, έμπιστου κύκλου φίλων του πρίγκιπα» εδώ και χρόνια. Φαίνεται πως ο πρίγκιπας της είχε εκμυστηρευτεί ότι δυσκολευόταν να βρει γυναίκα… Μάλιστα, πηγή αναφέρει ότι ο Χάρι δεν μπορούσε -λόγω του τίτλου του- να συνδεθεί σε εφαρμογές τύπου Tinder για να βρει σύντροφο!

Οπότε η Violet βρήκε τη λύση! Εκείνο το διάστημα είχε γνωριστεί με την Μέγκαν Μαρκλ μέσω των επαφών της από τον Οίκο Ραλφ Λόρεν. Η ηθοποιός τότε ξεκινά να συχνάζει σε κύκλους της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου. Οι δυο γυναίκες γίνονται φίλες. Και έτσι η Violet αποφασίζει να γνωρίσει τη Μέγκαν στον πρίγκιπα Χάρι!

Η Μαρκλ έχει ήδη αποκαλύψει την υπόλοιπη ιστορία, έχοντας πει σε συνέντευξη στο BBC, ότι «Ήταν όντως ένα ραντεβού στα τυφλά. Δεν γνώριζα πολλά για τον ίδιο και όταν μου είπαν για το ραντεβού, το πρώτο που ρώτησα είναι ”Είναι καλό παιδί;”».

Είναι άξιο προσοχής, ωστόσο, ότι η von Westenholz δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο τους.

Σχετικά άρθρα