Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/05

Τα δύσκολα μας τα κρατούσε για το Σαββατοκύριακο το πλανητικό σκηνικό! Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα και τα ερωτικά μας αλλά και τα οικονομικά μας, περνάνε crash-test! Δοκιμασίες και ρήξεις, ίσως φέρουν ένα τέλος που θα πληγώσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις γύρω σου, Κριέ μου, είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής, οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορέσεις να προχωρήσεις, Ταύρε μου, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις κι αποτελούν τροχοπέδη στην πορεία σου. Μετά είσαι ελεύθερος ν’ ασχοληθείς ενεργά με το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Για να ξεφύγεις από την αδράνεια και τη στασιμότητα, Δίδυμέ μου, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματικότητα που διαθέτεις και να ρυθμίσεις τις καταστάσεις, οι οποίες θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Προσπάθησε να συγκρατηθείς απέναντι στις εντάσεις, για να μη χάσεις από τα χέρια σου τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα δημιουργήσεις μια καινούργια κατάσταση, Καρκίνε, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια, αλλά και για να έχεις ένα κίνητρο για να δουλέψεις πιο δραστικά. Για να βγεις από το αδιέξοδο και να διώξεις τις ανασφάλειές σου, χρειάζεται να κάνεις κινήσεις αρκετά πρωτοποριακές ή εκκεντρικές, οι οποίες θα σου φέρουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ: Αν καθοδηγήσεις την σκέψη σου προς μια νέα κατεύθυνση, Λέων, και κοιτάξεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, θα δεις ότι υπάρχουν προοπτικές δημιουργίας. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες θα εμφανιστούν ξαφνικά και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καθυστερήσεις δε σου ταιριάζουν, Παρθένε, αφού είσαι άτομο των γρήγορων αποφάσεων και των άμεσων αντιδράσεων, κι αυτή η περίοδος είναι σαν να φτιάχτηκε ειδικά για σένα. Οι ευκαιρίες για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα, σου κλείνουν το μάτι κι εσύ πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Μη διστάζεις, προχώρα χωρίς καθυστερήσεις και όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, ανοίγει ένα καλότυχο παράθυρο στην περιπέτεια και σε παροτρύνει να οργανώσεις άνετα κι απελευθερωμένα τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, διώχνοντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία από τα βήματα που έχεις χαράξει, για το άμεσο και το απώτερο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διπλωματία, η ευγλωττία και το επικοινωνιακό σου χάρισμα, Σκορπιέ, είναι τα σημερινά σου όπλα. Χρησιμοποίησε σωστά τα προσόντα σου και μην ασχολείσαι με καταστάσεις που σε κάνουν να βαριέσαι, αλλά εστίασε σ’ εκείνες που εξάπτουν τη φαντασία σου και αξιοποιούν τα ταλέντα σου. Ένα ευνοϊκό διάστημα βάζει θεμέλια στη ζωή σου, οπότε απόλαυσε τις ιδανικές της στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: H διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ καλή και θα δεις με θετικότητα αρκετές καταστάσεις. Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και δε θα σου πάρει πολύ να τελειώσεις πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις, που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα να τα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπάθησε, Αιγόκερε, να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των ανθρώπων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορούν να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεκαθάρισε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες που υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και πολύ καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι φιλοδοξίες που έχεις σήμερα, είναι μεγάλες, Υδροχόε. Ασχολείσαι με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή μου είναι, να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα με το δικό πρόγραμμα και θα δεις, ότι όλα θα είναι μια χαρά.

ΙΧΘΥΣ: Φρόντισε, Ιχθύ, να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά στην προσπάθεια για διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό, οπότε φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα