Σοκ στην Κέρκυρα: Ζευγάρι συνελήφθη για ερωτικό «τρίο» με 13χρονο αγόρι

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση που έγινε γνωστή στην Κέρκυρα για ζευγάρι , ηλικίας 45 και 40 ετών, που έπεισαν ένα 13χρονο αγόρι να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους. Το αγόρι ενημέρωσε τη μητέρα του για τις πιέσεις που δεχόταν και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία που συνέλαβε το ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του corfutvnews.gr την πρώτη φορά, που ο 13χρονος δέχθηκε την πρόταση,  αρνήθηκε και το μετέφερε στην μητέρα του.

Το ζευγάρι ωστόσο δεν πτοήθηκε από την άρνηση του 13χρονου και μετά από λίγο καιρό έκανε και δεύτερη πρόταση. Tότε ο  13χρονος δέχθηκε, ενώ η μητέρα του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι των Κερκυραίων να συνουσιάζεται με τον 13χρονο.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.

Την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει το μεσημέρι της Παρασκευής το παντρεμένο ζευγάρι των Κερκυραίων που κατηγορείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο 13χρονος ανήκε στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ και το corfutvnews.gr

Σχετικά άρθρα