Νίκος Χαρδαλιάς: Ο «σύμμαχος» του Σωτήρη Τσιόρδα έναντι του κορωνοϊού – Οι δύο γάμοι, τα πανέμορφα παιδιά του και η… ζωή στα social media

Νίκος Χαρδαλιάς και Σωτήρης Τσιόρδας είναι τα δύο πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με τη «μάχη» έναντι του κορωνοϊού.

«Χέρι – χέρι» ο Έλληνας πολιτικός και υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μαζί με τον γνωστό λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας ενημερώνουν καθημερινά τον ελληνικό λαό για τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία.

https://www.instagram.com/p/B9w3qYHJUOW/

«Πλούσιο» το βιογραφικό του

«Τίποτα δεν έχει κριθεί, κάθε μέρα είναι και ένα διαφορετικό στοίχημα στη μάχη μας κατά του ιού. Όσοι θεωρούν ότι έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο σφάλλουν. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να μπορέσουμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα», έχει δηλώσει.

https://www.instagram.com/p/B8XES-CpZeD/

Γεννημένος το 1968 στον Βύρωνα, είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ, ενώ έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

https://www.instagram.com/p/B7yTFCLprZQ/

Έχει υπάρξει και δήμαρχος

Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Από το 2003 έως το 2014 διετέλεσε δήμαρχος Βύρωνα και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

https://www.instagram.com/p/B3QM7O4igEo/

Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και περίπου έναν χρόνο αργότερα, στις 15 Μαρτίου 2020, ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

https://www.instagram.com/p/B9z9wMZJ4SF/

Αυστηρός με αποφασιστική διάθεση. Ευθύς με λακωνικό και μεστό τρόπο. Αυτό είναι το σύντομο, ψυχολογικό προφίλ που είναι ευδιάκριτο από τον τρόπο που χειρίζεται την κρίση. Είναι το ένα εκ των δύο ατόμων που βλέπουμε κάθε μέρα στην τηλεόραση και απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον ιό που έχει αλλάξει την καθημερινότητα των Ελλήνων.

https://www.instagram.com/p/BuReZNklAA8/

Έχει κάνει δύο γάμους

Όπως αναφέρει δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, του «ΟΚ!», πατέρας του είναι ο Ρουμελιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Χαρδαλιάς και μητέρα του η Αλεξάνδρα Ιορδανίδου, ενώ ο ίδιος, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media δημοσιεύοντας συχνά οικογενειακές φωτογραφίες, είναι πατέρας 2 κοριτσιών, της Ιωάννας και της Δήμητρας.

https://www.instagram.com/p/BsFmfWOn-M6/

Ωστόσο, ο αναγνωρίσιμος πολιτικός έχει κάνει 2 γάμους. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

https://www.instagram.com/p/BRB1hQ9llkm/

Η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει τη μικρή Δήμητρα, ονομάζεται Γιώτα Παναγιωτοπούλου και είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σωτήρης Τσιόδρας: Ο άνθρωπος που κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και «ρίχνεται» καθημερινά στη μάχη κατά του κορωνοϊού – Το προφίλ του ιατρού που έχει 7 παιδιά και ψέλνει σε εκκλησίες

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το διαζύγιο… βόμβα μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας και μεγάλου έρωτα με τον Μάνο Πενθερουδάκη – Η σχέση της με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τα ανέμελα καλοκαίρια με τις αδερφές της στην Κρήτη

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η Ελληνίδα δικαστικός με το «πλούσιο» βιογραφικό είναι η πρώτη γυναίκα υποψήφια ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Η επαγγελματίας που δεν… μασάει τα λόγια της και λατρεύει τα ταξίδια

Μπόρις Τζόνσον: Ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας και υπέρμαχος του Brexit – Ο δημοσιογράφος με τα ακατάστατα ξανθά μαλλιά που δεν… ξέρει από πολιτική, οι γκάφες και το σκάνδαλο

Μπορείτε να δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον κορωνοϊό, πατώντας εδώ.

Σχετικά άρθρα