Μέγκαν Μαρκλ vs Κέιτ Μίντλετον: Ποια είχε τους περισσότερους καλεσμένους;

Το περασμένο Σάββατο ο μικρότερος γιος της Λαίδης Νταϊάνα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Πόσο διαφορετικά ήταν τα δεδομένα από το γάμο του αδελφού του, William, το 2011;

H λίστα των διάσημων καλεσμένων

Οι σταρ που πήραν πρόσκληση στο γάμο της Meghan με τον Harry ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών. Εκεί βρέθηκε ο ηθοποιός Idris Elba (που εκτέλεσε και χρέη DJ στο βραδινό πάρτι που ακολούθησε) και η σύντροφός του, Sabrina Dhowre, η Oprah Winfrey, ο George με την Amal Clooney, ο David και η Victoria Beckham, η σταρ του τένις Serena Williams με το σύζυγό της, Alexis Ohanian, ο James Corden του Late Late Show, η Priyanka Chopra, o James Blunt με τη σύζυγό του, ο Elton John (αγαπημένος φίλος της μητέρας του γαμπρού, Diana) με το σύζυγό του, David Furnish, και κάποιοι ηθοποιοί από το καστ του Suits, όπως ο Patrick J Adams και ο Gabriel Macht.

Η λίστα διασήμων και μελών της βασιλικής οικογένειας που ήταν προσκεκλημένοι στο γάμο του William και της Kate ήταν εντυπωσιακά (πολύ εντυπωσιακά) μεγαλύτερη. Όσο για τους καλεσμένους από την οικογένεια της νύφης, στο γάμο Harry – Meghan δεν παρευρέθηκε παρά μόνο η μητέρα της Αμερικανίδας ηθοποιού. Κομψή μέσα σε φιστικί σύνολο Oscar de la Renta με ασορτί καπέλο, μέσα από το οποίο φαίνονταν τα ράστα μαλλιά της, η Doria Ragland χαμογελούσε με περηφάνια, συγκρατώντας με προσπάθεια τα δάκρυα συγκίνησης όταν η κόρη της εμφανίστηκε στο παρεκκλήσι. Ήταν ευτυχής, αλλά μόνη, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου ήταν διακριτικά παραγκωνισμένη. Για την ιστορία, στο γάμο της Kate με τον William επτά χρόνια πριν, η νύφη είχε 22 προσκεκλημένους από την οικογένειά της.

Ιστορική στιγμή

Η Meghan Markle είναι η πρώτη μιγάδα στη σύγχρονη ιστορία που παντρεύεται μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που διεκδικεί τη διαδοχή του θρόνου. Για εκείνη πολλά αλλάζουν από εδώ και εμπρός. Δεν θα μπορέσει να εργαστεί ξανά ως ηθοποιός. Απαγορεύεται να υπογράφει αυτόγραφα – καθώς η υπογραφή της μπορεί να γίνει στόχος πλαστογράφων. Δεν μπορεί να ταξιδέψει ποτέ ξανά μόνη – θα συνοδεύεται υποχρεωτικά για την ασφάλειά της. Ο ζήλος και η εργατικότητά της τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούν σε κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, επιλέγοντας τα ιδρύματα που θα στηρίξει. Σύμφωνα με βρετανικό σάιτ, πλέον δεν θα την ξαναδούμε και ποτέ χωρίς καλσόν στις δημόσιες εμφανίσεις της – ένα λεπτό στο χρώμα του δέρματος είναι άτυπα «πρωτόκολλο» για όλες τις πριγκίπισσες.

Η τελετή του γάμου και οι δεξιώσεις που ακολούθησαν

Ο πρίγκιπας Harry, όπως και ο αδελφός του (και κουμπάρος του), William, φορούσαν στρατιωτική στολή, με τη χαρακτηριστική ρεντιγκότα του ιππικού τάγματος The Blues and Royals. Όταν ο γαμπρός αντίκρισε τη νύφη μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της, της ψιθύρισε «είσαι υπέροχη» κι εκείνη απάντησε «σ’ ευχαριστώ». Κατά τη διάρκεια της τελετής ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου και κοιτάζονταν στα μάτια με τρυφερότητα.

Βγαίνοντας από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου η Meghan κοίταξε το σύζυγό της και ρώτησε «Μπορούμε να φιληθούμε», με εκείνον να απαντά «ναι». Το ζευγάρι οδηγήθηκε στη συνέχεια με άμαξα προς το κάστρο του Γουίντσορ, με χιλιάδες κόσμου να επευφημούν τους νεόνυμφους και τη Markle να αναφωνεί «wow» στο ζεστό καλωσόρισμα. H μεσημεριανή δεξίωση έγινε στο υπέροχο St George’s Hall, με τον πρίγκιπα Harry, σύμφωνα με πληροφορίες, να σχολιάζει φτάνοντας: «Τώρα είμαι έτοιμος για ένα ποτό».

Στη μεσημεριανή δεξίωση ο Sir Elton John (που είχε τραγουδήσει και στη νεκρώσιμη ακολουθία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Diana) ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε επιτυχίες του.

Ο εορτασμός κορυφώθηκε με ένα black-tie γαμήλιο δείπνο που δόθηκε στο Frogmore House, με οικοδεσπότη τον πρίγκιπα Κάρολο και μόνο 200 καλεσμένους – τους στενούς φίλους του ζευγαριού και τη βασιλική οικογένεια. Ο James Corden ήταν ο συντονιστής-παρουσιαστής της βραδιάς.

Στη βραδινή δεξίωση το ζευγάρι κατέφτασε στο Frogmore House μέσα σε μια silver blue Jaguar E-Type Concept Zero (o Εnzo Ferrari είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο μοντέλο «το ωραιότερο αυτοκίνητο που έχει φτιαχτεί ποτέ»), που κατασκευάστηκε το 1968 και είχε μετατραπεί σε ηλεκτρική. To νούμερο της πινακίδας του αυτοκινήτου ήταν η ημερομηνία του γάμου τους –E190518– και ο πρίγκιπας Harry, ως τζέντλμαν, όταν έφτασαν, άνοιξε την πόρτα του vintage αμαξιού στην αγαπημένη του. Ο χώρος της εισόδου ήταν διακοσμημένος με κρεμ και λευκά λουλούδια, ενώ πριν εισέλθουν στο Frogmore House ο Harry φίλησε τη σύζυγό του, με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί απέξω (τα Μέσα υπολόγισαν γύρω στους 100.000 ανθρώπους) να ζητωκραυγάζει.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα