Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 29/05

Πανσέληνος στον Τοξότη σήμερα και έρχονται συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! Αυτές τις μέρες κάνουμε υπομονή και δεν φτάνουμε στα άκρα !

 

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη, θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο σκέφτεται τον τρόπο που θα σε αξιοποιήσει περισσότερο, αλλά η στάση σου δε διευκολύνει αυτή του τη διάθεση. Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια, ώστε να το οδηγήσεις στην κατάλληλη κατεύθυνση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Ταύρε, περιλαμβάνει αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές λύσεις και θα σε απελευθερώσουν από ζητήματα, τα οποία εδώ και καιρό σε κρατούν σε στασιμότητα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις το ευνοϊκό αυτό διάστημα, για να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη, θα σε ωθήσει στο να απαλλαγείς από βάρη κι ευθύνες τρίτων, φέρνοντας όμως ακόμη και ακραίες λύσεις. Η ισορροπία σου έχει διαταραχτεί και απαιτείται ώριμη σκέψη για να αποφασίσεις το πλάνο μέσα στο οποίο θα κινηθείς. Μη βιαστείς να ανακοινώσεις σε οποιονδήποτε τις αλλαγές και μη δεσμευτείς με κινήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η οικογένεια, Καρκίνε, εναρμονίζεται επιτέλους με τις προσωπικές σου επιλογές, μετά από πολύχρονη μάχη. Το αποτέλεσμα προσφέρει ηρεμία και βελτιώνει τις σχέσεις σε ουσιαστικά επίπεδα. Οι καινούργιες συνθήκες φέρνουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σου και η διάθεσή σου γίνεται καλύτερη.

 

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων μου, που γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να χρησιμοποιήσεις τη λογική σε βασικά ζητήματα που σε απασχολούν και να αφήσεις στην άκρη τον, πολλές φορές, ασυγκράτητο παρορμητισμό σου. Η τάση που έχεις για καλή ζωή, κάποιες φορές σε παρασύρει στο να ξεχνάς τις υποχρεώσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα σε διασκέδαση κι αναψυχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η απογοήτευση που σ’ έχει καταβάλλει, Παρθένε μου, δε βοηθάει στο ελάχιστο την εξέλιξη των καταστάσεων. Ασφαλώς, δεν περνάνε όλα από το χέρι σου, αλλά η ματαιότητα που αισθάνεσαι, είναι ο χειρότερος σύμβουλος για κάθε μορφής πρόοδο. Με το πλανητικό σκηνικό πάντως να σ’ ευνοεί, όσα δυσάρεστα συνέβησαν, δε θα σε ακολουθήσουν στο μέλλον.

 

ΖΥΓΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Ζυγέ, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που παραμένουν ακάλυπτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην υπερβάλλεις με λεπτομέρειες, ασχολήσου με τα βασικά κι εκεί θα δεις την ουσία. Αργότερα, θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις περισσότερες παραμέτρους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποια πληροφορία που θα σου μεταφέρουν, Σκορπιέ μου, δε θα είναι αληθινή, γι’ αυτό μην την πεις σε οποιονδήποτε. Υπάρχουν άτομα στο «φιλικό» σου περιβάλλον, που φθονούν τη θέση σου και θέλουν να σε υποβαθμίσουν με κάθε τρόπο. Μην τους δώσεις την ευκαιρία με τυχόν λανθασμένη στάση σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, τo πλανητικό σκηνικό αλλάζει και σου χαρίζει ικανοποιήσεις που δεν περίμενες. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται ραγδαία κι απελευθερώνεται η δημιουργικότητά σου, οδηγώντας σε επιτυχίες που εντυπωσιάζουν τους πάντες. Οι προτάσεις που δέχεσαι είναι σημαντικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεσαι σήμερα λίγη ψυχραιμία, Αιγόκερέ μου, και κυρίως το να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε φθείρουν και κουράζουν. Μπορείς με το κατάλληλο πρόγραμμα να λύσεις τις υποθέσεις σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν το ερχόμενο διάστημα συγκεντρωθείς στους στόχους σου, Υδροχόε, και δεν παρασυρθείς από παρεμβάσεις και απόψεις τρίτων, πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν με καθοριστικό τρόπο τους κόπους και την επιμονή σου.

 

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη και σε ευνοεί, θα φέρει πολλές αλλαγές και θα σε βοηθήσει να κάνεις το μεγάλο βήμα. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ενεργειών σου δεν έχουν ακόμη φανεί με ολοκληρωμένο τρόπο κι έχεις αμφιβολίες αν έπραξες σωστά. Σύντομα, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για να βάλεις τη ζωή σου σε ασύγκριτα καλύτερες βάσεις, οπότε θα δικαιωθείς και θα βρεις την ευτυχία που σου αξίζει.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 29/05

Σχετικά άρθρα