Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε το βασιλικό έμβλημα της

Το δικό της έμβλημα απέκτησε η Μέγκαν Μαρκλ, που πλέον είναι η δούκισσα του Sussex, μία εβδομάδα μετά τον γάμο με τον πρίγκιπα Harry.

Ο βασιλικός θυρεός, που περιλαμβάνει αναφορές τόσο στην αμερικανική καταγωγή της Meghan όσο και στον «γαλαζοαίματο» γάμο της, αποκαλύφθηκε από το παλάτι του Kensington και φέρει την «υπογραφή» του College of Arms.

To μπλε φόντο συμβολίζει τον Ειρηνικό Ωκεανό και τις ακτές της Καλιφόρνια, ενώ δυο χρυσές ακτίνες τον ήλιο στην πατρίδα της δούκισσας. Οι τρεις πένες αντιπροσωπεύουν τη δύναμη του γραπτού λόγου. Τριγύρω από το οικόσημο υπάρχει μια σύνθεση από χρυσές παπαρούνες, το σύμβολο της Πολιτείας της Καλιφόρνια, αλλά και χειμωναθοί, που φυτρώνουν στο σπίτι του νιόπαντρου ζευγαριού στο Kensington.

Ο Harry απεικονίζεται στον θυρεό ως λιοντάρι και η Meghan ως πουλί που κελαηδάει, έχοντας υψωμένα τα φτερά. Το λιοντάρι έχει στέμμα στο κεφάλι, καθώς έτσι ορίζεται ότι είναι «γαλαζοαίματος» από γεννησιμιού του, ενώ το πουλί στον λαιμό, καθώς μπήκε στη βασιλική οικογένεια μετά από γάμο.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα