Αρχική / Ειδικοί / Γιατροί / Αποστολία Γκίκα

Αποστολία Γκίκα

Η Αποστολία Γκίκα είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του ιδίου Πανεπιστημίου.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στη Νευρολογία, στην Πανεπιστημιακή A Νευρολογική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου, όπου κατά τη διάρκεια της άσκησης της είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη μυασθένεια και την επιληψία. Παράλληλα έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό την εκπόνηση και τη συγγραφή ερευνητικών εργασιών σχετικά με την αφασία, την επιδημιολογία, τη φυσική πορεία και την αποκατάσταση της νόσου του Parkinson.

Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας εργάζεται στα ειδικά ιατρεία του Αιγινητείου με την ιδιότητα της επιστημονικής συνεργάτιδος της κλινικής, δραστηριοποιούμενη κυρίως στο χώρο της νόσου του Parkinson και των συναφών εξωπυραμιδικών διαταραχών.

Από το 2012 και μετά είναι Συνεργάτις της Μονάδας Μελέτης Υπνου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και δραστηριοποιείται σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τα νευρολογικά νοσήματα και τις υπνικές διαταραχές.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X