Ιεραποστολικό σεξ: Μια… αγκαλιά για εντονότερο οργασμό!

Μια από τις κλασικότερες και πιο… δοκιμασμένες στάσεις στο σεξ, με εγγυημένα αποτελέσματα αναφορικά με την ηδονή και τον οργασμό που τελικά έχεις είναι και το ιεραποστολικό σεξ.

Πρόκειται για την στάση που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια, συνήθως που έχουν σχέση σίγουρα αρκετών μηνών, καθώς αυτή βοηθάει στο να εξωτερικεύει κανείς την τρυφερότητα, αλλά και τα όποια αισθήματα για τον/την σύντροφό του.

Αυτό συμβαίνει, μιας και στο ιεραποστολικό σεξ υπάρχει οπτική επαφή, κάτι που σύμφωνα με τους ειδικούς τονώνει ακόμα περισσότερο την οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού. Επίσης, είναι ιδανική για χάδια και φιλιά στο σώμα του/της συντρόφου σου.

Τι είναι η «αγκαλιά του σεξ»;

Υπάρχει όμως μια (ας την πούμε) μέθοδος, με την οποία είναι εκατό τοις εκατό σίγουρο ότι θα κάνεις το παρτενέρ σου, εάν πρόκειται για άνδρα, να τελειώσει και κατά πάσα πιθανότητα να σε κάνει κι εσένα να τελειώσεις έντονα, έχοντας ταυτόχρονο οργασμό. Η μέθοδος αυτή είναι η «αγκαλιά του σεξ» και σε παραπέμπει σε αυτό ακριβώς που δηλώνει η ονομασία της: Σε μια αγκαλιά. Μόνο που η αγκαλιά αυτή δεν γίνεται με τα χέρια, αλλά με τα πόδια.

Πώς θα την εφαρμόσεις;

Απλή υπόθεση. Ενώ κάνετε ιεραποστολικό σεξ, δηλαδή εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα και ο καλός σου από πάνω σου, την ώρα που νιώθεις ότι είναι έτοιμος να φτάσεις σε κορύφωση κάνεις το εξής: Καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα ανοιχτά σου πόδια, λύγισε τα ελαφρώς και πέρασε τα από πάνω του, έτσι ώστε η μια σου γάμπα να συναντήσει το άλλο σου καλάμι του ποδιού.

Έτσι, κάνεις μια αγκαλιά στην οποία τον κλείνεις. Αφού το κάνεις αυτό, και με τα πόδια σου να ακουμπάνε στα οπίσθιά του, σπρώξε τον αργά αλλά έντονα μέσα σου. Με τον τρόπο αυτό, η διείσδυση είναι ακόμα εντονότερη. Την ώρα που θα τελειώνει πίεσέ τον επάνω σου και το σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις (άλλη) μια απίστευτη στιγμή ηδονής.

Προσοχή! Εάν δεν θέλεις να μείνεις έγκυος βάλτε οπωσδήποτε προφυλακτικό, καθώς η μέθοδος αυτή ενδείκνυται για σύλληψη.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς θα καταλάβεις ότι μια γυναίκα αυνανίζεται συστηματικά;

Σχετικά άρθρα