Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/05

Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα και τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, επιτέλους ξαναχαμογελούν! Πληγές κλείνουν, λύσεις βρίσκονται και όλα βελτιώνονται. Κυρίως ο ίδιος μας ο εαυτός!

ΚΡΙΟΣ: Οργανωμένη με μεθοδικότητα η δράση σου, Κριέ, σε οδηγεί σε ευκολότερη υλοποίηση των στόχων σου. Αν καταφέρεις να παραμείνεις σταθερά στις επιθυμίες σου και δεν αλλάζεις στάση κάθε λίγο, όλα θα τακτοποιηθούν με αρκετή ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μεγάλη σου ανάγκη να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, Ταύρε, σε βοηθάει να συγκεντρωθείς και να πετύχεις. Η καλή οργάνωση και η συνέπεια στο πρόγραμμά σου θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για μία εξέλιξη, καλύτερη απ’ όσο ονειρεύεσαι. Οι πλανήτες σού χαρίζουν απίστευτη ευκολία για να αποκτήσεις όσα επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Από σήμερα, Δίδυμε, που ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο, το διάστημα της απόλυτης καταπίεσης φεύγει οριστικά. Δίχως να το καταλάβεις, βρήκες τη δύναμη να ξεφύγεις από αντίξοες συνθήκες. Μια νέα ισορροπία, πιθανόν περισσότερο απαιτητική, σου προσφέρει μία ζωή πιο ευχάριστη, με ικανοποιήσεις και σταθερότητα, στα μέτρα που επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέες προοπτικές, Καρκίνε, σου προσφέρουν υποστήριξη, δυνατότητα προόδου και εξέλιξης μέσα από μετακινήσεις. Τα αδιέξοδα του παρελθόντος υποχωρούν κι οι νέες καταστάσεις οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα όμως, σε υποχρεώνουν να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, βγάζοντάς σε οριστικά από τη μονοτονία.

ΛΕΩΝ: Ο Άρης στον Υδροχόο σού φέρνει αρκετό εκνευρισμό, Λέων μου. Περιόρισε την επιθετικότητα και την ένταση που σ’ έχει καταβάλλει, διαφορετικά κινδυνεύεις να ψυχρανθείς και να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε οικογενειακό επίπεδο. Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου, αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες προσπάθειες και να πιστεύεις στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από σήμερα, Παρθένε, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και οδηγεί με αργούς ρυθμούς τη ζωή σου σε μεταμόρφωση. Η καθημερινότητα δε θα είναι πια τόσο απαιτητική, το αίσθημα καταπίεσης θα υποχωρήσει και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις με δυναμισμό σε καταστάσεις και συνθήκες που υπάρχουν, δημιουργώντας πια τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ: Οι κινήσεις σου, Ζυγέ, ενέχουν μεγάλο ρίσκο, αλλά η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και βρίσκεσαι κοντά στην επιτυχία. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος σ’ έχουν πια αφήσει και σκέφτεσαι θετικά μία νέα αρχή, για την οποία βρίσκεις υποστηρικτές και συμμάχους. Τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητα βελτιώνεται αισθητά, Σκορπιέ, και με λίγη υπομονή καταφέρνεις να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να οδηγηθείς σε ολοκλήρωση των στόχων σου. Απόφυγε πάντως την υπερβολική ανάλυση και την επιμονή σου σε λεπτομέρειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από σήμερα, Τοξότη, ο Ερμής που μπαίνει στην Παρθένο, σε ευνοεί, ενώ η δραστηριοποίηση, η έντονη αυτοπεποίθηση, η μεγάλη κινητικότητα και η θετική σου διάθεση σε απογειώνουν. Η διαχείριση των υποθέσεών σου γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Η επίδραση των πλανητών είναι καθοριστική, χαρίζοντάς σου επιτυχία και δώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έντονη ανάγκη σου για οριοθέτηση των καταστάσεων, Αιγόκερέ μου, σε αναστατώνει και σου δημιουργεί εντάσεις. Η έλλειψη σιγουριάς στις συνεργασίες είναι στις άμεσες προθέσεις σου να ξεπεραστεί, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από σένα, οπότε δείξε σύνεση και διατήρησε την ηρεμία σου. Με ψυχραιμία και καλή διάθεση όλα μπορούν να πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέα βήματα ανοίγονται μπροστά σου, Υδροχόε, και η αρνητική ενέργεια του παρελθόντος δίνει χώρο με την αποχώρησή της σε δυνατές ευκαιρίες, ικανές να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά πολλούς τομείς της ζωής σου. Μην παρασύρεσαι από τη στάση των γύρω σου, καθώς η προσωπική σου εξέλιξη σού ανήκει, όπως κι η χαρά της επιτυχίας.

ΙΧΘΥΣ: Τον τελευταίο καιρό, Ιχθύ μου, οι καταστάσεις σε βοήθησαν να δεις την πραγματικότητα μπροστά στα μάτια σου και να αναθεωρήσεις την αντίληψή σου για τη ζωή και τους στόχους σου. Σήμερα, ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο βοηθώντας σε να οργανώσεις πιο μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξεπεράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις δυσχέρειες, φτάνοντας τελικά στην επιτυχία.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 30/05

Σχετικά άρθρα