Οργασμός στο σεξ: Μικρά “μυστικά” για να τον… ξεκλειδώσεις (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Μπορεί για σένα να είναι κάτι… συνηθισμένο, που φτάνει στα όρια της ρουτίνας, όμως ο οργασμός στο σεξ δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλες τις γυναίκες. Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο, όμως σύμφωνα με σχετικές έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς μόνο το 65% των γυναικών έρχεται σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ και από αυτές μόλις το 34% δηλώνει ότι ο οργασμός σεξ έρχεται κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Πώς μπορείς, όμως, να καταφέρεις να έχεις οργασμό ΚΑΘΕ φορά που κάνεις σεξ; Και όταν λέμε οργασμό, δεν μιλάμε για το απλό… τελείωμα που μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να κάνουν, αλλά για έντονη κορύφωση, σε σημείο που να σε ακούει όλη η γειτονιά.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί 5 μικρά, αλλά και τόσο μεγάλα ταυτόχρονα, μυστικά για να έχεις οργασμό στο σεξ κάθε φορά που το κάνεις, βάσει μαρτυριών από γυναίκες που έχουν κατακτήσει και αυτή την… κορυφή!

Μάθε το σώμα σου

«Ξέρω τις ανάγκες που έχει το σώμα μου σεξουαλικά και πώς να τις εκπληρώνω. Βλέπω τι με ερεθίζει περισσότερο και το εφαρμόζω για να φτάσω σε οργασμό» (Μαρία, 33 ετών)

Μην διστάζεις να αυνανιστείς

«Σε κάθε ευκαιρία που έχω προσπαθώ να αυνανίζομαι. Ο αυνανισμός στο σώμα μου λειτουργεία σαν προπόνηση, για να έρθει ο οργασμός στο σεξ» (Κλειώ, 28 ετών)

Παίξε με τα παιχνίδια σου

«Σχεδόν πάντα, για να φτάσω σε οργασμό φροντίζω να έχω και τα αγαπημένα μου sex toys στο κρεβάτι. Και στον σύντροφό μου αρέσει να με βλέπει να τα χρησιμοποιώ πάνω στο σώμα μου, οπότε αυτό με ερεθίζει ακόμα περισσότερο» (Μαρίνα, 30 ετών)

Μην αμελείς την κλειτορίδα

«Ό, τι και να κάνω στο σεξ, πάντα μα πάντα θα ασχοληθώ με την κλειτορίδα μου. Εάν δεν το κάνει ο καλός μου με το χέρι ή το στόμα του, τότε φροντίζω να την χαϊδεύω έτσι ώστε να είναι ερεθισμένη και να έχω κλειτοριδικό οργασμό» (Νίκη-Μαρία, 36 ετών)

Ξέχνα τους ψεύτικους οργασμούς

«Πότε μα πότε δεν προσποιούμαι οργασμό. Όχι μόνο γιατί δεν το έχω ανάγκη, αλλά γιατί νιώθω ότι έτσι κλέβω κάτι από τη δική μου απόλαυση και ευχαρίστηση» (Ξένια, 43 ετών)

Μίλα με τον σύντροφό σου

«Το πάν είναι η επικοινωνία. Ακόμα κι αν έχει τελειώσει το αγόρι μου κι εγώ όχι, του το λέω για να με “τελειώσει” με άλλες τεχνικές. Ακόμα κι εκείνος είναι κουρασμένος, τότε το κάνω μόνη μου» (Βίβιαν, 23 ετών)

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρωκτικό σεξ: Πώς θα κάνεις το ιδανικό… ζέσταμα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχετικά άρθρα