Απεργία ΜΜΜ: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας

Με γερά νεύρα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι οι οδηγοί που θα κινηθούν σήμερα στην πρωτεύουσα αλλά και όσοι θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αφού εξαιτίας της απεργίας από νωρίς το πρωί έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλη την Αθήνα.

Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση εντοπίζεται στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου και στην Λ. Αθηνών, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, για την έξοδο από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά και από στην είσοδο, αντίστροφα, καθώς επίσης στην Λ. Κηφισού από την παραλιακή έως την Λ. Αθηνών, άρα σχεδόν κατά μήκος ολόκληρου του Κηφισού.

Παράλληλα, με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στις οδούς Πατησίων, Λ. Αλεξάνδρας, Μεσογείων, κυρίως στην κάθοδο, Κατεχάκη, Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Καλλιρόης, στην Συγγρού κυρίως στην άνοδο από το ύψος του Αγίου Σώστη και στην οδό Σταδίου.

Πηγή: huffingtonpost.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X