Doria Ragland: Τι συμφωνητικό υπέγραψε με το παλάτι η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Doria Ragland, καμάρωσε την κόρη της ντυμένη νύφη και, μάλιστα, στο πλευρό ενός πρίγκιπα, ωστόσο, τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν όρο που έθεσε το Παλάτι!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 61χρονη γυναίκα, η οποία επέστρεψε στις ΗΠΑ και στην καθημερινότητά της αμέσως μετά τον «γάμο της χρονιάς», έχει υπογράψει συμφωνητικό το οποίο της απαγορεύει ξεκάθαρα να μιλήσει για τη νέα ζωή της κόρης της.

«Η Doria δεν μπορεί να μιλήσει, να αναφερθεί ή έστω να υπονοήσει ότι αναφέρεται στην κόρη της Meghan Markle και τη νέα της ζωή, εκτός κι αν πριν μιλήσει ενημερώσει τη βασιλική οικογένεια», αναφέρει η πηγή στο Radar Online και συνεχίζει: «την έβαλαν να υπογράψει ένα συμφωνητικό εχεμύθειας ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα αποκαλύψει τίποτα!».

Μάλιστα, η «ομερτά» ισχύει ακόμα και για τους συγγενείς και τους φίλους της Doria, η οποία φέρεται να έχει στεναχωρηθεί από τον περιορισμό που της έχει τεθεί, καθώς δεν μπορεί να μοιραστεί την χαρά της για το παιδί της ούτε με το στενό της περιβάλλον.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα