Κερατσίνι: Νέα υπόθεση με νεκρό βρέφος – Η μητέρα νοσηλεύεται φρουρούμενη

Σοκ προκαλεί μια νέα υπόθεση με νεκρό νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 29 Μαΐου, μια 37χρονη γυναίκα γέννησε πρόωρα ένα αγοράκι περίπου 24 – 27 εβδομάδων.

Μετά από μιάμιση ώρα έφτασε στο σπίτι της ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους νοσηλευτές να την βρίσκουν μέσα στα αίματα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατήσουν το μωρό στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Αυτό που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι 37χρονη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο νοσοκομείο για να της πάρουν κατάθεση, ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος, ούτε ότι εκείνη τη στιγμή είχε ξεκινήσει ο τοκετός.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, η οποία διέταξε τη σύλληψη της μητέρας, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

Φως στα αίτια του θανάτου του μωρού αναμένεται να δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις μετά το τέλος της νοσηλείας της. Η 37χρονη είναι ήδη μητέρα ενός 15χρονου παιδιού.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα