Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι θα είναι το νυφικό της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πολύ χαλαρή νύφη και δεν αγχώνεται για την ημέρα του γάμου της με τον Σάκη Τανιμανίδη που θα γίνει 1η Σεπτεμβρίου στη Σίφνο. Το μόνο που θέλει η Χριστίνα είναι να είναι ευτυχισμένη και να εντυπωσιάσει τον άντρα της ζωής της.

Δε γνωρίζει, ακόμα, αν θα κάνει bachelor με τις φίλες της, λίγο πριν γίνει κυρία Τανιμανίδη, ούτε σκοπεύει να ακολουθήσει κάποιο bridal τελετουργικό πριν το γάμο της. Τι είναι εκείνο όμως που θα την κάνει να αισθανθεί καλύτερα και θα την ανανεώσει; Λίγες στιγμές απόλυτης ηρεμίας.

«Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι πως θέλω λίγες ημέρες πριν το γάμο να πάω στη Σίφνο να κάνω τα μπάνια μου, να μαυρίσω, να χαλαρώσω και να εναρμονιστώ με το νησί. Εξάλλου, παντρεύομαι σε νησί, εξορισμού είναι όλα πιο χαλαρά, τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά… Δεν νιώθω μέσα μου την ανάγκη να εντυπωσιάσω με κάτι διαφορετικό εκείνη την ημέρα. Λόγω της δουλειάς μου, έχω κάνει όλα τα στυλ, το μόνο που θέλω είναι να είμαι ο εαυτός μου και να το απολαύσω. Είμαι από τις πολύ χαλαρές νύφες», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό site, madamelefo.com η μέλλουσα νύφη.

Όσον αφορά στο νυφικό της και στο look εκείνης της ημέρας, η Χριστίνα, ανέφερε χαμογελώντας: «Το νυφικό θα έχει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Το νυφικό μου θα είναι αέρινο, χαλαρό, boho, πλήρως εναρμονισμένο με το νησί. Έχω καταλήξει και στο look μου, αλλά δε θα αποκαλύψω τίποτα, γιατί θα διαβάσει τη συνέντευξη και ο Σάκης και δε θέλω να ξέρει».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα