Σεξ με παρθένο: Θέλει… τρόπο, όχι κόπο!

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που άνετα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «δασκάλες του έρωτα», τότε το σεξ με παρθένο είναι κάτι που αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου.

Εάν, πάντως, θεωρείς ότι το σεξ με παρθένο είναι κάτι το πολύ εύκολο, όπου δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις κάποια νέα μέθοδο ώστε να απολαύσεις τόσο εσύ όσο κι εκείνος το σεξ, μάλλον κάνεις λάθος.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο άνδρας που δεν έχει ξανακάνει σεξ, δηλαδή ο άνδρας παρθένος που περιμένει από σένα να γίνεις η δικιά του «Ms. Robinson» δεν είναι μια απλή περίπτωση. Θέλει χρόνο, τρόπο, αφοσίωση και πάνω από όλα τη δική σου πραγματική δέσμευση. Γιατί μην ξεχνάς ότι όταν κάνεις σεξ με παρθένο επιτελείς λειτούργημα, καθώς πέφτει στους δικούς σου ώμους το βάρος να βγάλεις έναν σωστό – σεξουαλικά- άνδρα στην κοινωνία!

Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν, σε περίπτωση που σου τύχει σεξ με παρθένο;

Να έχεις υπομονή

Θα πρέπει σίγουρα να είσαι οπλισμένη με αρκετή, ίσως και πολλή υπομονή, καθώς ο άνδρας παρθένος μπορεί να χρειάζεται τον χρόνο του για να… πάρει μπρος! Μην τον αγχώσεις και κυρίως ενθάρρυνέ τον όσο καλύτερα μπορείς…

Μην τον παρεξηγήσεις

Κατά πάσα πιθανότητα, ο άνδρας παρθένος με το που θα μπει στον κόλπο σου θα εκσπερματώσει. Ή τουλάχιστον η διείσδυσή του δεν αναμένεται να διαρκέσει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Να ξέρεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό, οπότε μπορείς να του το μεταφέρεις εφόσον τον δεις προβληματισμένο. Το καλό είναι ότι γρήγορα θα είναι έτοιμος να ξεκινήσετε και πάλι!

Ξέχνα τα προκαταρκτικά

Ο παραπάνω είναι και ο λόγος για τον οποίο μην περιμένεις με τον άνδρα παρθένο να κάνετε προκαταρκτικά. Κι αυτό γιατί είναι «σαν έτοιμος από καιρό». Οπότε καλό θα είναι να έχεις φροντίσει λίγο πριν να είσαι… έτοιμη από μόνη σου. Το χέρι σου ή ένα sex toy μπορεί να φανούν πολύ μα πολύ χρήσιμα.

Φρόντισε να αντέξεις

Ο άνδρας παρθένος μετά το αρχικό… σεξουαλικό σοκ μάλλον θα είναι ασταμάτητος. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμη για πολλές επαναλήψεις, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι θα διαρκέσουν πάνω από 1-1,5 λεπτό. Καλού κακού φρόντισε να έχεις κοντά σου νερό, γιατί μάλλον αναμένεται να αφυδατωθείς.

Ενθάρρυνέ τον

Σε καμία περίπτωση μην φανείς απογοητευμένη, ανυπόμονη και γενικότερα μην δυσφορήσεις. Ό, τι και να γίνει μίλα του και πες του ότι ήταν πολύ καλός και ότι φυσικά με την εξάσκηση θα γίνεται ολοένα και καλύτερος. Πίστεψέ μας αυτό θα του κάνει πολύ καλό, μιας και η ανδρική ψυχολογία σε αυτό το θέμα είναι πολλές φορές ιδιαίτερα περίπλοκη.

Προσοχή! Το ότι είναι παρθένος δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σε αφήσει έγκυο. Εάν λοιπόν δεν θέλεις κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη μην ξεχάσεις το προφυλακτικό.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα