50χρονος ασελγούσε σε11χρονη με αντάλλαγμα σουβλάκια και παγωτά!

Με «δόλωμα» μικροποσά και ένα παγωτό ή ένα σουβλάκι, παρέσυρε στα δίχτυα του ένα ανήλικο κοριτσάκι ένας αδίστακτος 50χρονος στο Βόλο και ασελγούσε σε βάρος του, ο οποίος καταδικάστηκε σε βαριά ποινή κάθειρξης 11 ετών με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας!

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε την στιγμή που η μητέρα του παιδιού αντιλήφθηκε ότι είχε στην κατοχή της χρήματα, τα οποία δεν της είχε δώσει η ίδια ούτε και ο πατέρας της με τον οποίο έχει χωρίσει. Στις επίμονες ερωτήσεις της, η μικρούλα απάντησε ότι γνώρισε έναν «πολύ καλό κύριο» που διατηρούσε μαγαζί στην πόλη και ο οποίος την «αγαπούσε και την κερνούσε ή της έδινε λίγα χρήματα, με αντάλλαγμα να την αγγίζει σε ευαίσθητα σημεία!

Η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, στο οποίο ο 50χρονος δεν παρέστη αλλά απολογήθηκε μέσω του δικηγόρου του και αρνήθηκε την κατηγορία της αποπλάνησης. Ωστόσο, δεν έπεισε τους δικαστές καθώς είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση κι έτσι καταδικάστηκε και αναζητείται για να οδηγηθεί στην φυλακή.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα