Τα “Φιλαράκια” γίνονται κουμπάρες: Η “Ρέιτσελ” θα παντρέψει τη “Μόνικα”!

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Ρέιτσελ από τα “Φιλαράκια”,  θα γίνει κουμπάρα στο γάμο της κάποτε συμπρωταγωνίστριάς της και φίλης Courteney Cox, της Μόνικα, καθώς η τελευταία πρόκειται μέσα στο καλοκαίρι να παντρευτεί τον αγαπημένο της και κιθαρίστα του συγκροτήματος Snow Patrol, Johnny McDaid.

Οι δυο τους είναι φίλες εδώ και τρεις δεκαετίες, από όταν βρέθηκαν στο πλατό για τα γυρίσματα της σειράς, στις αρχές του ’90. Κοντινή πηγή αναφέρει ότι «η Courteney δεν θα ήθελε να πάει στην εκκλησία χωρίς να έχει τη Jennifer στο πλευρό της. Η φιλία τους είναι πολύ δυνατή», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Metro.

Φήμες λένε ότι η Jennifer βοηθάει πολύ την Courteney στη διοργάνωση του γάμου. Να σημειωθεί ότι η Cox ήταν κουμπάρα στο γάμο της Jennifer με τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux, το 2015.

Η Courteney θα παντρευτεί στην πατρίδα του μελλοντικού συζύγου της, τη Βόρεια Ιρλανδία. Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στο Malibu της Καλιφόρνια όπου και θα διαβάσουν τους όρκους τους για δεύτερη φορά, σε τελετή που θα γίνει δίπλα στη θάλασσα.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα