Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/06

Η ημέρα και η εβδομάδα ξεκινά… επικίνδυνα αισιόδοξα! Τετράγωνο Σελήνης-Δία έχει για… πρωινό η Δευτέρα μας και μας δίνει απληστία αλλά και μεγάλες προσδοκίες! Ιδίως οι Σταθεροί του 2ου δεκαημέρου, πρέπει να προσγειωθούν, για να μην πληγωθούν!

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνεσαι σε παράλογους συναισθηματισμούς, Κριέ, που σου δυσκολεύουν τη ζωή. Περιόρισε τις αρνητικές σκέψεις και δημιούργησε μία καθημερινότητα με δυναμισμό, δράση και αισιοδοξία, η οποία θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις όσα εκκρεμούν και να αλλάξεις αυτά που σου προκαλούν δυσαρέσκεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που θα κινηθείς το ερχόμενο διάστημα, Ταύρε, θα καθορίσει το ποσοστό της επιτυχίας. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και καταφέρνεις να προχωρήσεις με λιγότερο κόπο. Μια πρόταση, για κάποια καινούργια δράση και με ευνοϊκούς για σένα όρους, επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δείξε σήμερα υπομονή και σοβαρότητα, Δίδυμε, μπροστά στα ασήμαντα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σου. Είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις την παράκαμψή τους, αν οι αντίπαλοί σου δεν αντιληφθούν το σωστό τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Έτσι, θα πετύχεις να φτάσεις στο στόχο σου το συντομότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιο μήνυμα που δέχεσαι, Καρκίνε μου, σε ξαφνιάζει και προσωρινά αναστατώνεσαι. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μη δείξεις σε οποιονδήποτε την πραγματική σου αναστάτωση. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν και η αλήθεια έρχεται πολύ σύντομα στη επιφάνεια.

ΛΕΩΝ: Οι πλανήτες, Λέων μου, θα σου προσφέρουν ευνοϊκές συνθήκες για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αδιαφορείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αγνοείς τα σημάδια που παρουσιάζονται. Δείξε σοβαρότητα και μην αφήνεσαι σε καταστάσεις, που μπορούν μακροπρόθεσμα να σε βλάψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν καταφέρεις να πετύχεις την απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο σου, Παρθένε, και να μην αποσπάσεις την προσοχή σου σε ασήμαντες καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα πράγματα να οδηγούνται χωρίς κόπο σε πραγματική ολοκλήρωση. Τα άστρα στηρίζουν αυτή σου την προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις των ημερών, Ζυγέ μου, δοκιμάζουν την υπομονή σου σε ακραία επίπεδα. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο, το οποίο θα φέρει ρήξη με σημαντικά πρόσωπα. Ο χρόνος βελτιώνει αρκετά την κατάσταση, αρκεί να μην βιάζεσαι και να περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα κούρασης και επίπονης εργασίας, Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να παραμερίσει τυχόν φόβους για μελλοντικές ανατροπές και να αισθανθεί τη δικαίωση, για την οποία κοπίασε τόσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η περίοδος που έρχεται, Τοξότη, θα είναι γενικά καλή, αρκεί να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Κάποιοι γύρω σου έχουν την πρόθεση να πηγαίνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους, οπότε προστάτεψε τα κεκτημένα σου και βάλε αυστηρά όρια, όσο έχεις ακόμη το χρόνο να το πράξεις με διακριτικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες δοκιμασίες έρχονται, Αιγόκερε, και απαιτείται ώριμη σκέψη για να βρεις το σωστό πλάνο, ώστε να τις ξεπεράσεις. Η θετική διάθεση κι η αισιοδοξία σου βοηθούν αρκετά τις εξελίξεις και οι δυσκολίες αποχωρούν σταδιακά, χωρίς ν’ αφήσουν πίσω τους μεγάλες επιπτώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απρόοπτες καταστάσεις, Υδροχόε μου, σου δημιουργούν μεγάλο άγχος κι αυτό γίνεται αφορμή να δυσκολευτείς περισσότερο στη διεξαγωγή των προσωπικών σου υποθέσεων. Η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε μη φοβηθείς και απλώς κινήσου όσο προσεκτικά απαιτείται.

ΙΧΘΥΣ: Απόφυγε αυτό το διάστημα, Ιχθύ, να ξεκαθαρίσεις πράγματα, για τα οποία δε γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους. Ο απαιτούμενος χρόνος θα χρειαστεί να επιμηκυνθεί πολύ. Μην επιτρέψεις σε οποιονδήποτε να σε πιέσει προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Άκου την εσωτερική σου φωνή και πράξε ανάλογα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 04/06

Σχετικά άρθρα