Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 04/06

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις, για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον επικείμενο ερωτικό σου στόχο.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, φίλε Ταύρε, μην πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και οι μεταξύ σας διαφορές θα εξομαλυνθούν σημαντικά. Και αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες σου και να γίνεις πιο συγκαταβατικός. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα αισθηματικά σου θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος σου, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, η σχέση που διατηρείς έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί, αρκεί να βάλεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τον σύντροφό σου δίκαια. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δεν σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!

ΛΕΩΝ: Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σήμερα αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας πονούν και δεν οδηγούν τη σχέση σας πουθενά ή αν θέλετε να συνεχίσετε να μεμψιμοιρείτε και να στεναχωριέστε με άλυτα προβλήματα. Οι δεσμευμένοι, θα κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά θα είναι επιπόλαιες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο πως με την κατανόηση που θα σου δείξει, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ, φίλε Παρθένε, που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα κατακτήσει όποιον βρεθεί στον δρόμο σου. Κι αν δεν σου κάνει… προχώρα μπροστά!

ΖΥΓΟΣ: Θα δεχτείς σήμερα μία πρόταση από τον σύντροφό σου, που θα σε χαροποιήσει πολύ και θα σου φτιάξει την διάθεση. Κι αν ακόμη το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε ο καιρός να μονιάσετε μία και καλή. Όσο και αν θέλεις να κρατήσεις «χαρακτήρα» μην την αρνηθείς… για το δικό σου καλό! Εσύ που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς διακαώς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τόλμησε να εκδηλώσεις σήμερα τα συναισθήματα σου άφοβα και το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, πάρε την απόφαση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να φλερτάρεις όποιον ή όποια σου κάνει… κλικ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν προσπαθήσεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος, που αν την αποδεχτείς, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο όσο κι αν ο σύντροφός σου σε πληγώνει, αγαπητέ Αιγόκερε. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις και στην περίπτωση που δεν σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τους τρόπους για να πας κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην το αναβάλλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματα σου και ανάλογα με την αντίδραση του, θα πράξεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφό σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η μέρα θα φέρει στο διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι τον σύντροφό σου, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω τον δεσμό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία. Το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/06

Σχετικά άρθρα