Κίτι Σπένσερ: Η ανιψιά της Νταϊάνα που έγινε μοντέλο- Το σκληρό διαζύγιο των γονιών της και ο εκθαμβωτικός αδερφός της Λούις

Η πανέμορφη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα , Κίτι Σπένσερ, βρίσκεται ακόμη μία φορά στο επίκεντρο της προσοχής καθώς ανακηρύχθηκε νέα πρέσβειρα (brand ambassador) του οίκου κοσμημάτων και ειδών πολυτελείας Bulgari. Ο οίκος που είναι η μετεξέλιξη της επιχείρησης του Έλληνα μετανάστη Σωτήριου Βούλγαρη δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο αντιπρόσωπο όχι μόνο λόγω της πορείας της Κίτι Σπένσερ στον κόσμο της μόδας αλλά και λόγω της αριστοκρατικής καταγωγής της.

Το κοσμηματοπωλείο που άνοιξε ο ηπειρώτης Βούλγαρης το 1884 στη Ρώμη μετατράπηκε σε έναν υπερπολυτελή οίκο με περισσότερα από 230 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα του οίκου περιλαμβάνουν κοσμήματα, αρώματα, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, τσάντες και άλλα αξεσουάρ, που απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Παράλληλα απευθύνονται σε ανθρώπους υψηλών εισοδημάτων, καθώς πρόκειται για μία εκ των ακριβότερων επιχειρήσεων του είδους της. Ενδεικτικά, ένα ανδρικό ρολόι μπορεί να υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ. Άρα καταλαβαίνουμε ότι απευθύνεται σε αρκετά ευκατάστατους αλλά και …γαλαζοαίματους όπως η Κίτι Σπένσερ.

kitty-spencer
Instagram/ kitty.spencer

Αρκετά όμως αναλύσαμε τα του Οίκου Bulgari. Την περιέργειά μας έχει εξάψει η ανιψιά της Νταϊάνα η οποία αποπνέει την ίδια φινέτσα που είχαμε συναντήσει στο πρόσωπο της θλιμμένης πριγκίπισσας.

kitty-spencer
Instagram/ kitty.spencer

Η οικογένεια της Κίτι και το διαζύγιο των γονιών της

Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ γεννήθηκε 28 Δεκεμβρίου του 1990. Είναι η μεγαλύτερη κόρη του αδερφού της Νταϊάνα, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ και της πρώην συζύγου του, Βικτόρια Άιτκεν. Έχει τρία αδέρφια, τη Βικτόρια, τον Λούις και την Αμέλια. Είναι ξαδέλφη του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ και ήταν μόλις έξι χρόνων όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στη Νότια Αφρική σύμφωνα με δημοσίευμα της σελίδας «The sun». Ήταν στο πλαίσιο της προσπάθειας που έκανε ο πατέρας της να την προστατέψει από το κύμα δημοσιότητας που ακολούθησε ύστερα από τον θάνατο της Νταϊάνα. Εκεί παρακολούθησε ένα ιδιωτικό σχολείο στο Κέιπ Τάουν.

Η μητέρα της, Βικτόρια Άιτκεν, είναι πρώην μοντέλο. Η απογοήτευση στον γάμο της ήρθε 6 μήνες μετά την γέννηση της Κίτι. Τότε ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε ερωμένη. Σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό Hello το 2008 είχε παραδεχτεί ότι είχε ξεπεράσει τον πόνο της και απέκτησε τις δίδυμες Ελίζα και Αμέλια το 1992 ενώ ακολούθησε το 1994 ο Λούις.

Οι γονείς της Κίτι χώρισαν ένα χρόνο μετά το θάνατο της Λαίδη Ντι. Ο Κομης Σπένσερ μετακόμισε στη Βρετανία ενώ η Κίτι όπως και τα αδέρφια της έμειναν με τη μητέρα τους στη Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με το δικαστήριο που έγινε για το διαζύγιο η περιουσία της οικογένειας άγγιζε τα 154 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο ο δικηγόρος του Ερλ Τσαρλς Σπένσερ υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο μέρος αποτελούνταν από περιουσιακά στοιχεία ή χρήματα δεσμευμένα σε καταπίστευμα και ότι στην πραγματικότητα ο Τσαρλς Σπένσερ ήταν απένταρος.

Το 1997 η Βικτόρια Άιτκεν ακολούθησε θεραπεία για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό. Η Λαίδη Κίτι είχε δηλώσει στο περιοδικό Tatler: «Προφανώς γνωρίζω τα γεγονότα ωστόσο δεν θυμάμαι κάτι.»
Η στενή σχέση που έχει η Κίτι Σπένσερ με τη μητέρα της φαίνεται από τις κοινές φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά πυκνά στα social media.

Η Νταϊάνα πάντα υπήρξε παράδειγμα για εκείνη

Σημαντική ανατροπή στη ζωή της ήταν και ο χαμός της θείας της Νταϊάνα. Ίσως αν η ιστορία είχε εξελιχθεί αλλιώς η ζωή της Κίτι να ήταν διαφορετική σήμερα. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κίτι Σπένσερ έχει ως πρότυπο τη θεία της. Όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί η θεία της χάραξε τον δρόμο με το φιλανθρωπικό της έργο και εκείνη τον ακολουθεί.

Η Κίτι Σπένσερ συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπίες, ενώ έχει δοθεί με πάθος στην οργάνωση «Give Us Time», η οποία βρίσκει άτομα που θέλουν να δωρίσουν τα σπίτια τους για μια εβδομάδα, σε στρατιώτες που χρειάζονται ξεκούραση και θέλουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.

Σε παλιότερη συνέντευξή της έχει εξομολογηθεί ότι «από την θεία μου έχω λίγες αναμνήσεις, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένες».
Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μιλήσει για ομοιότητες που βρίσκουν σε θεία και ανιψιά κι εκείνη συγκινημένη έχει δηλώσει:
«Υποθέτω πως ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να κάνει συγκρίσεις. Αλλά, θεέ μου, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, τότε πραγματικά με κάνετε πολύ χαρούμενη!».

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση και η κατάκτηση του χώρου της μόδας

Η Κίτι Σπένσερ άργησε να παρουσιαστεί στο κοινό καθώς οι γονείς της θέλησαν να την προστατέψουν. Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση έγινε το 2007 όταν ήταν περίπου 17 χρονών. Από τότε έχει ακολουθήσει μία ζωή γεμάτη πολυτελή πάρτι, ταξίδια και μόντελινγκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Harper’s Bazaar έγινε περισσότερο γνωστή από τις εμφανίσεις της στις πασαρέλες ως top model και όχι τόσο λόγω των δεσμών της με την βασιλική οικογένεια.

Σήμερα έχει 64.000 ακόλουθους στο Instagram ενώ θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή it girl. Έχει πάρει μέρος σε επιδείξεις μόδας του οίκου Dolce & Gabbana ενώ το floral φόρεμα που φορούσε στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και τράβηξε την προσοχή όλων ήταν του ίδιου οίκου.

Η συνεργασία της με τον οίκο Bulgari δεν ήταν και τόσο ξαφνική αφού δύο μήνες νωρίτερα είχε αναρτήσει φωτογραφίες στις οποίες φορούσε κομμάτια της συλλογής του οίκου και είχε σχολιάσει:
«Τι τιμή να φοράω ξεχωριστά κομμάτια από τη συλλογή bulgariofficial. Αυτό το περιδέραιο ήταν ένα αρχαίο ρωμαϊκό νόμισμα, στο οποίο απεικονίζεται ο Αυτοκράτορας Αδριανός που κυβέρνησε την περίοδο 117-138 μΧ».
Πέρα από την ενασχόλησή της με τη μόδα έχει στο βιογραφικό της και αξιόλογες σπουδές. Τελείωσε το τμήμα Ψυχολογίας και Αγγλικής Λογοτεχνίας στη Νότια Αφρική και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Πολυτελών Brand. Επίσης σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στη Φλωρεντία.

kitty-spencer
Instagram/ kitty.spencer

Ο… γοητευτικός αδερφός της μαγνήτισε τον γυναικείο πληθυσμό

 

Μία ευχάριστη έκπληξη για τις γυναίκες που απογοητευμένες παρακολουθούσαν τον γάμο του περιζήτητου πρίγκιπα Χάρι, ήταν ο ξάδερφός του Λούις. Ο αδερφός της Κίτι που σήμερα είναι 24 χρονών έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ γοητευτικό άντρα που είναι ακόμα πιο ωραίος από τον πρίγκιπα Χάρι. Μπορεί ο Λούις να μην είναι επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας αλλά ανήκει στη βρετανική αριστοκρατία. Σήμερα έχει τον τίτλο του Υποκόμη του Althorp και κάποια στιγμή θα κληρονομήσει τον τίτλο του πατέρα του. Η τυχερή που θα τον πάρει θα γίνει Κόμισσα. Μαζί με τον τίτλο πηγαίνει και το βρετανικό αρχοντικό με τα 90 δωμάτια που θα κληρονομήσει από τον πατέρα του.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε ποιος είναι ο πιο περιζήτητος εργένης της Αγγλίας και όχι μόνο, τότε η απάντηση είναι μία…ο Λούις Φρέντερικ Τζον Σπένσερ.

Σχετικά άρθρα