Ποια είναι η νέα -κολλητή- φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, τώρα που μετακόμισε στην Αγγλία;

Η Μέγκαν Μαρκλ άφησε μια για πάντα την παλιά της ζωή και από τον αρραβώνα και έπειτα είχε ήδη αρχίζει να ετοιμάζεται για τα νέα της, πριγκιπικά καθήκοντα. Δύσκολοι καιροί για… πριγκίπισσες καθώς έπρεπε να απαρνηθεί πολλές παλιές -και αγαπημένες- συνήθειές της. Στο δύσκολο αυτό έργο, έπρεπε κάποιος, ή καλύτερα κάποια, να τη βοηθήσει. Αυτή ήταν η Αμάλ Αλαμουντίν!

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «People», η σύζυγος του George Clooney βοηθάει όσο μπορεί τη νέα δούκισσα του Σάσεξ να εγκλιματιστεί στη νέα ζωή της στη Βρετανία. Η 40χρονη δικηγόρος και η Αμερικανίδα ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά μετά τη μετακόμιση της στη Βρετανία και η Amal κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοήθησε να νιώσει όσο πιο οικεία μπορεί.

«Η Μέγκαν και η Αμάλ γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό και μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα», αποκαλύπτει άτομο από το στενό τους περιβάλλον, προσθέτοντας ότι η σύζυγος του Clooney κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη της Markle.

«Η Amal βοηθάει τη Meghan να προσαρμοστεί στη Λονδρέζικη ζωή. Η φιλία τους αναπτύχθηκε αβίαστα, από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους» επισημαίνει. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων, όταν εκείνη μετακόμισε στη Βρετανία, ενώ οι δύο γυναίκες έχουν ακόμη και την ίδια κομμώτρια.

Πηγή: gossiptv.gr

Σχετικά άρθρα