Αυνανισμός: 5 πράγματα που κάνει (πάντα) μια γυναίκα

Μια από τις πιο φυσιολογικές σεξουαλικές συνήθειες μια γυναίκας είναι (και) ο αυνανισμός. Πρωί, μεσημέρι ή βράδυ εν υπάρχει στιγμή της ημέρας ή της νύχτας που να μην ενδείκνυται για μια γυναίκα να ασχοληθεί λιγάκι… παραπάνω με τον εαυτό της και το σώμα της σε ερωτικό επίπεδο.

Εκτός από τα οφέλη και τις μεθόδους του αυνανισμού στα οποία έχουμε αναφερθεί ξανά, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα βασικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες κάθε φορά που αυνανίζονται και δεν τα αλλάζουν με τίποτα.

Λίγο η συνήθεια, λίγο η απόλαυση που προσφέρουν τα παρακάτω 5 στοιχεία φτιάχνουν τη συνταγή για τον απόλυτο αυνανισμό!

Χέρι στην κλειτορίδα

Εννοείται πώς ο αυνανισμός γίνεται με το χέρι. Εδώ, όμως εξετάζουμε το πώς χρησιμοποιούν το χέρι τους οι γυναίκες πάνω στην κλειτορίδα τους κάθε φορά που αυνανίζονται. Όχι δεν την χαϊδεύουν μόνο αλλά συνηθίζουν να την χτυπάνε απαλά αλλά σταθερά με δύο ή και περισσότερα δάχτυλα κολλημένα και τεντωμένα.

Και ο πρωκτός στο παιχνίδι

Εάν νομίζεις ότι στον αυνανισμό «πρωταγωνίστρια» είναι μόνο η κλειτορίδα, έχασες! Κι αυτό, γιατί οι γυναίκες όταν αυνανίζονται ασχολούνται ιδιαίτερα και με τον πρωκτό τους. Απολύτως φυσιολογικό, αφού πρόκειται για μια έντονα ερωτογενή περιοχή, όπου βρίσκεται η απόληξη πολλών νεύρων.

Βλέπει πορνό

Οι αισθησιακές ταινίες είναι στο… μενού όσον αφορά τον γυναικείο αυνανισμό. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της κατά τη διάρκεια του αυνανισμού παρακολουθεί αισθησιακή ταινία προκειμένου να «φτιάξει» τη διάθεσή της.

Παίρνει τον χρόνο της

Ο αυνανισμός είναι μια προσωπική υπόθεση και όπως κάθε τέτοια θέλει τον χρόνο του. Η γυναίκα όταν αυνανίζεται χρειάζεται κάποια ώρα όχι μόνο για να ερεθιστεί, αλλά και για να ολοκληρώσει.

Ο «πολιορκητικός κριός»

Όπως είπαμε πάντα η γυναίκα χρησιμοποιεί τα χέρια και φυσικά τα δάχτυλά της στον αυνανισμό. Όχι όμως μόνο για να τρίψει ή να χαϊδέψει την κλειτορίδα της, αλλά και για να υποκαταστήσει το πέος. Σχεδόν πάντα, λοιπόν, τα δάχτυλα παίζουν τον ρόλο του μορίου χαρίζοντας στη γυναίκα μια υπέροχη διείσδυση και μια αίσθηση πληρότητας στον κόλπο της.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα