5 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αν δεν θες να… τρομάξεις το αγόρι που σου αρέσει!

Σου αρέσει κάποιος; Πιστεύεις ότι κι εκείνος ενδιαφέρεται και το πράγμα προχωράει σιγά σιγά; Προσπαθείς να του το δείξεις με διάφορους τρόπους; Καλά κάνεις! Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις και έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που περιμένεις! Γιατί μπορεί να τον τρομάξεις και να… τρέχει να κρυφτεί!

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν δε θες να τον τρομάξεις!

Μην περνάς συνεχώς τυχαία (και καλά!) έξω από το σπίτι του

Αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα, τότε δεν είναι καλή ιδέα να κάνεις ότι περνάς τυχαία έξω από το σπίτι του και κοιτάς να δεις αν είναι εκεί. Σε περίπτωση που σε δει και δεν έχεις καλή δικαιολογία, δεν θα του αρέσει και πολύ η στάση σου! Επίσης υπάρχει περίπτωση να σε δει από το παράθυρο κι εσύ να μην τον δεις… Οπότε θα ξέρει ότι… τον παρακολουθείς! Κακή ιδέα! Άλλωστε είναι και μη πρακτική! Τι θα καταφέρεις βολτάροντας έξω από το σπίτι του; Όχι πολλά!

Μην τον κοιτάς συνεχώς και μάλιστα στα μάτια!

Ωραίο να τον κοιτάς και ωραίο να διασταυρωθούν και τα βλέμματά σας για να δεις αν κι εκείνος σε κοιτάει. Ωστόσο, μην το κάνεις όλη την ώρα: στην τάξη, στο διάλειμμα, στη βόλτα. Ακόμα κι αν νομίζεις ότι δεν σε βλέπει, κάποιος που τον κοιτάνε συνέχεια, το αντιλαμβάνεται. Και δεν είναι καθόλου ωραίο συναίσθημα να νιώθεις δυο μάτια καρφωμένα συνεχώς πάνω σου…

Stalking!!!

Όλες και όλοι κάνουμε stalking σε κάποιον ή κάποια που μας αρέσει! Είναι φυσιολογικό να το κάνεις μέχρι κάποιο βαθμό. Αλλά δεν χρειάζεται να το δείχνεις κιόλας! Αν του αναφέρεις κάτι που είχει ποστάρει στο Instagram δυο εβδομάδες πριν για παράδειγμα -που δε θυμάται κι ο ίδιος τι ήταν- τότε θα πιστεύει ότι παρακολουθείς κάθε του κίνηση! Και δεν λέει!

Εμφανίζεσαι σε κάθε περίσταση που ξέρεις ότι θα είναι κι εκείνος

Κάνει πάρτι η κοπέλα που μισείς από την τάξη. Θα πας μόνο και μόνο επειδή θα ναι κι εκείνος; Θα φανεί ότι έχεις άλλους σκοπούς! Δεν είναι ωραίο άλλωστε να τον ακολουθείς όπου κι αν πάει! Μη συχνάζεις στα μέρη που πάει, ειδικά αν δεν είναι και του γούστου σου! Θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά!…

Μην τον βομβαρδίζεις με μηνύματα!

Μηνύματα σε messenger, viber ή στο κινητό… Δεν αρέσουν πολύ στα αγοράκια! Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση μέσω messenger αλλά αν δεις ότι ανταποκρίνεται. Μην κάνεις μονόλογο! Επίσης αν δεις ότι δεν απαντάει, θα έχει τους λόγους του. Δε θα κερδίσεις τίποτα αν του στέλνεις συνέχεια μηνύματα! Το μόνο που ενδεχομένως να πετύχεις είναι να τον τρομάξεις και να φύγει τρέχοντας!

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

7 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι… υπερβολικά κολλημένη με κάποιον

Έρωτας ή εμμονή: Τα σημάδια που αποκαλύπτουν έναν stalker

Μου αρέσει πολύ αλλά «κολλάω» να του το πω… Τι να κάνω;

5 αλάνθαστα tips για να κερδίσεις το αγόρι που σου αρέσει

 

 

Σχετικά άρθρα