Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/06

Αρχίζουμε να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Το μυαλό με την προσωπικότητα μας, συνεργάζονται και μπορούμε έτσι να εκπληρώσουμε πολλές από τις επιθυμίες μας! Σύνοδος Ερμή-Ήλιου πλησιάζει και οι τυχεροί είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ μου, μια μεγάλη ανησυχία κι ένας έντονος προβληματισμός σε καταβάλλουν. Μην κοινοποιείς τις σκέψεις σου, αλλά ασχολήσου με το δημιουργικό κομμάτι της ζωής σου κι απελευθέρωσε τη θετική σου σκέψη. Όλα μπορούν να πάνε καλά, αρκεί να δράσεις δυναμικά και να περιορίσεις κάθε ανασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα απρόοπτα ευτυχώς πέρασαν, Ταύρε, και μάλιστα άφησαν πίσω τους ευχάριστες εξελίξεις. Τώρα, χρειάζεται να συγκεντρωθείς στην προώθηση των σχεδίων σου και παράλληλα να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Ένα σύντομο ταξίδι γεμίζει τις μπαταρίες σου κι επαναφέρει τη θετική σου διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα πράγματα δείχνουν θετικά για σένα, Δίδυμε. Τα σχέδιά σου δρομολογούνται κι οι εντάσεις του παρελθόντος απομακρύνονται. Οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες βελτιώνονται, φέρνοντας ένα καλύτερο κλίμα σε όλα τα επίπεδα. Απόφυγε να έρθεις σήμερα σε σύγκρουση με κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σπίτι κι η οικογένεια σε απασχολούν, Καρκίνε μου, με τα πολλά προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά. Βάλε τάξη στα πράγματα και ιεράρχησε τις ανάγκες, για να φέρεις ισορροπία και να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, μην εμπλέκεσαι σε συζητήσεις, που θα οδηγήσουν σε εις βάρος σου καταστάσεις. Απόφυγε οτιδήποτε καινούργιο το ερχόμενο διάστημα. Περιορίσου στην καθημερινότητα σου και τις βασικές υποχρεώσεις της. Αργότερα, θα υπάρξει μεγαλύτερη πλανητική εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, κάποιες ανεπιθύμητες καταστάσεις εμποδίζουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου και σε ταλαιπωρούν. Εστίασε την προσοχή σου σε προβλήματα που μπορούν να ξεπεραστούν και μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Τώρα, μπορείς να προωθήσεις αρκετές υποθέσεις, που θα ολοκληρωθούν με λιγότερο κόπο αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, η προσπάθεια που απαιτείται να καταβάλλεις για να ορθοποδήσεις σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο, είναι μεγάλη. Προώθησε τις υποθέσεις σου άμεσα και χωρίς να πελαγώνεις με τις λεπτομέρειες, ώστε να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Τα ζητήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, παρουσιάζουν ενδιαφέρον και προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες πολύπλοκες καταστάσεις, Σκορπιέ μου, ξεκαθαρίζουν με ηρεμία και σοβαρή συζήτηση, προς όφελος όλων. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και μην προσπαθείς να ονειρευτείς πως όλα πάνε καλά, αλλιώς θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν, Τοξότη, και μπορείς να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Πλησίασε τα κατάλληλα πρόσωπα, για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Κάποια οικογενειακά θέματα παρουσιάζουν καθυστέρηση, αλλά μακροπρόθεσμα εξελίσσονται θετικά για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αποφάσεις σου, Αιγόκερε, οριστικοποιούνται σύντομα και τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή, κάτι που οδηγεί τους στόχους σου σε ολοκλήρωση. Η ευτυχία είναι δικό σου επίτευγμα και αξίζεις να το απολαύσεις. Οι φίλοι χαίρονται με την αλλαγή στη ζωή σου και εσύ απαλλάσσεσαι απ’ όσα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κούρασαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κατά τη διάρκεια κάποιας μετακίνησης, Υδροχόε, κάνεις μία σημαντική γνωριμία, ικανή να σου μεταμορφώσει τη ζωή. Δείξε μεγάλη προσοχή σε όσα θα δεις κι ακούσεις. Πολλά αλλάζουν στο εξής και μπορούν να σε οδηγήσουν σε ικανοποιητική πορεία. Η θετική σκέψη κι η καλή διάθεση βοηθούν αρκετά.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσεις στην τύχη, Ιχθύ, μια θαυμάσια ευκαιρία που παρουσιάζεται τώρα στη ζωή σου. Περιόρισε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, ώστε να μην ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα, που σου σπαταλούν το χρόνο, χωρίς εξέλιξη και πρόοδο. Το μέλλον θα εξαρτηθεί από την ορθότητα της στάσης σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα