Ελένη Φιλίνη: Γιατί απέσυρε τη μήνυση κατά της Βάνας Μπάρμπα;

Τέλος δόθηκε στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ελένη Φιλίνη και τη Βάνα Μπάρμπα μετά από απόφαση της πρώτης.

Όπως είναι γνωστό, η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή DoT είχε δηλώσει πως «ήμουν σταρ τώρα είμαι πορνοστάρ» αναφερόμενη – κατά τα λεγόμενα της ενάγουσας – στην Ελένη Φιλίνη. Μετά τη νομική οδό που ακολούθησε η κυρία Φιλίνη η Βάνα Μπάρμπα προσπάθησε να λήξει τη διαμάχη ή την παρεξήγηση, όπως υποστηρίζει, με ένα μήνυμα και αρκετές δημόσιες τοποθετήσεις στον Τύπο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κυρία Φιλίνη στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό, απέσυρε τη μήνυση, αν και αρχικά ήταν αντίθετη σε ένα φιλικό συμβιβασμό, γιατί θεώρησε πως η μετέπειτα πορεία και αντιμετώπιση της ηθοποιού είναι λυπηρή.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φιλίνη δήλωσε τα εξής:

«Η σάτιρα είναι πολύ ωραίο πράγμα, αλλά να ξέρεις τι λες. Αν θέλω εγώ να σατιρίσω τον εαυτό μου, θα χρησιμοποιήσω το όνομά μου και μπορώ να πω για μένα ότι είμαι πιγκουίνος. Ποτέ δεν θα αναφέρω εσένα όμως. Το βίντεο ήταν σε όλα άκυρο. Είδα ένα κόμπλεξ, ένα φθόνο, μια κακία, ένα ψεύδος… Ήταν λυπηρό! Δεν μπορεί να είναι φυσικό για έναν άνθρωπο να φερθεί έτσι, ούτε με ξέρει, από πού κι ως πού; Ένα μήνυμα μου έστειλε. Θες να σε βρίσω εγώ, να πω τα χειρότερα και μετά να πω συγγνώμη χιούμορ έκανα;

Σταματάει η διαδικασία γιατί ήταν λυπηρό πλέον. Δηλαδή, βγήκε, ανακάλεσε οτιδήποτε ειπώθηκε. Δεν ήταν το χρηματικό το ζητούμενο, ήταν η κακοήθεια. Μετά το δεύτερο βίντεο είπαμε σταματάμε γιατί πλέον είναι λυπηρό. Δεν ήταν η συγγνώμη, ήταν ότι ανακάλεσε. Βγήκε στην ίδια εκπομπή και είπε ότι όλα αυτά αφορούσαν την ίδια. Όλα αφορούσαν την ίδια. Βλέπεις κάποιους ανθρώπους και λες τι κρίμα, τι κρίμα, δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα