Στοματικό σεξ: Τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άνδρες

Το στοματικό σεξ που κάνει ο άνδρας στη γυναίκα είναι, θεωρητικά τουλάχιστον, άλλη μια ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα. Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, το στοματικό σεξ δεν είναι και ό, τι πιο ευχάριστο για μια γυναίκα. Κι αυτό, όχι γιατί η ίδια δεν το επιθυμεί, αλλά επειδή ο καλός της κάνει πολλά λάθη κατά τη διάρκειά του με αποτέλεσμα η σύντροφός του να μην το ευχαριστιέται.

Ποια είναι, όμως, τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άνδρες στο στοματικό σεξ και… ξενερώνουν τις γυναίκες;

Κατευθείαν στο… ψητό

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες είναι ότι θεωρούν το στοματικό σεξ προκαταρκτικό. Ελάχιστοι αντιλαμβάνονται ότι απλά βάζοντας τη γλώσσα τους στην κλειτορίδα της γυναίκας το αποτέλεσμα θα είναι να την πονέσουν. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πάντα η όλη διαδικασία πρέπει να ξεκινά με χάδια, φιλιά και γενικότερα να υπάρχει μια ερωτική διάθεση, που θα κάνει τη γυναίκα να υγρανθεί οπότε και να ευχαριστηθεί το στοματικό σεξ.

Στόχος η κλειτορίδα

Ένα ακόμα λάθος που κάνουν πολλοί άνδρες είναι ότι προσπαθούν πολύ γρήγορα να ερεθίσουν την κλειτορίδα, με αντίθετα του αναμενόμενου αποτελέσματα. Ο ρυθμός θα πρέπει να είναι απαλός στην αρχή και στην πορεία ανάλογα με το στάδιο ερεθισμού της γυναίκας η κίνηση μπορεί να γίνει πιο γρήγορη και έντονη. Και οι κυρίες από τη μεριά τους μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση ενθαρρύνοντας τον παρτενέρ τους.

Φιλί στο στόμα

Οι απόψεις για το φιλί στο στόμα στη διάρκεια ή αμέσως μετά το στοματικό σεξ διίστανται. Κ αυτό γιατί άλλες γυναίκες το λατρεύουν κι άλλες γυναίκες το σιχαίνονται. Αυτός είναι και ο λόγος που καλό θα είναι να υπάρχει μια επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ του ζευγαριού. Μην διστάζετε λοιπόν να πείτε στον άνθρωπό σας εάν αυτό σας ενοχλεί, ώστε να απολαύσετε το στοματικό σεξ.

«Κλειδί» ο ρυθμός

Όπως και στον αθλητισμό, έτσι και στο στοματικό σεξ ο ρυθμός του καλού σου έχει πολλή μεγάλη σημασία για την τελική σου απόλαυση. Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι άνδρες στο στοματικό σεξ είναι ότι πάνε από την αρχή έως το τέλος, εάν αυτό τελικά έρθει, με τον ίδιο ρυθμό, αντί να τον εναλλάσσουν ανάλογα με τις αντιδράσεις της καλής τους.

Ο διεκπεραιωτής

Σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα όχι απλά καταλαβαίνει ότι ο σύντροφός της κάνει… αγγαρεία, αλλά παράλληλα απογοητεύεται μιας και η απόλαυσή της δεν είναι προτεραιότητα για εκείνον. Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους άνδρες πώς εάν το να κάνουν στοματικό σεξ δεν είναι κάτι που τους αρέσει καλύτερα να μην το κάνουν καθόλου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από e-sante.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Αυτή είναι η πιο… τρελή επιθυμία της γυναίκας!

Σχετικά άρθρα