Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 06/06

Δύσκολη η σημερινή μέρα… Λάθος πάθη αλλά και λάθος οικονομικές κινήσεις απειλούν τους Παρορμητικούς των αρχών του 3ου δεκαημέρου. Ταυτόχρονα θα έρθουν αντιμέτωποι και με σκληρότητα. Επιπλέον οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου, μπλέκονται σε ψέματα, εξαπατήσεις, πλάνες και επικίνδυνες ψευδαισθήσεις…

 

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος, Κριέ μου, ειδικά τώρα, που τ’ άστρα στηρίζουν με την εύνοιά τους κάθε προσπάθεια βελτίωσης στη ζωή σου. Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται κοντά σου και η παρουσία τους είναι καθοριστική για την πρόοδό σου. Ασχολήσου περισσότερο με τη διατροφή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το άγχος της καθημερινότητας, Ταύρε μου, σ’ έχει εξουθενώσει και δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου. Οι εξελίξεις αργούν ακόμη και θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή για να τα καταφέρεις. Με λίγη ακόμα προσπάθεια, όλα θα πάνε καλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι αποφάσεις που πήρες πρόσφατα, Δίδυμέ μου, σ’ έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση καθώς αδυνατείς να ανταπεξέλθεις με ευκολία στις απαιτήσεις. Μη βιάζεσαι να τα παρατήσεις, αλλά επιστράτευσε όλο σου το δυναμισμό, προκειμένου να δώσεις τις λύσεις, που θα επαναφέρουν τις ισορροπίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άστρα σού δείχνουν την καλύτερη όψη τους, Καρκίνε, κι είναι πολύ εύκολο να αξιοποιήσεις αυτή τη θετική παρουσία τους στο ζώδιό σου, τακτοποιώντας με προσεκτικό τρόπο ζητήματα, που παραμένουν εδώ και καιρό σε ακινησία. Αργότερα, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις προϋποθέσεις για μεγάλη πρόοδο στις υποθέσεις σου.

 

ΛΕΩΝ: Ο δρόμος που έχεις επιλέξει είναι δύσκολος, Λέων μου, και με πολλά εμπόδια. Μην αμελήσεις τη φροντίδα του εαυτού σου και της προσωπικής σου ζωής. Οι καταστάσεις χρειάζονται το χρόνο τους και μια προσπάθεια παράκαμψης του χρόνου δε θα διευκολύνει τα πράγματα. Δείξε σοβαρότητα και συγκέντρωση, κι όλα θα πάνε καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καθημερινότητά σου, Παρθένε μου, περιλαμβάνει κάποια προβλήματα, που μπορείς με τη βοήθεια των πλανητών να παρακάμψεις. Σκέψου προσεκτικά για ν’ αποφασίσεις, ποιο θα είναι το πλάνο με το οποίο θα κινηθείς και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Μη φοβάσαι να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι τεράστιες αλλαγές που ακολουθούν, Ζυγέ, γίνονται αφορμή να καταφέρεις πολλά. Μην αφήνεσαι σε παράλογες σκέψεις, που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν πλήρως και να σε απομακρύνουν από το στόχο σου. Η πορεία των καταστάσεων είναι εξαιρετική και δε θα δυσκολευτείς καθόλου να πετύχεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιτυχία που περιμένεις, Σκορπιέ, είναι δεδομένη και αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που έκανες στο παρελθόν. Μη σε φοβίζουν οι αντιδράσεις ζήλειας κάποιων κακεντρεχών. Δείξε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε σχόλια και ψυχραιμία στο χειρισμό παρεμβάσεων. Εσύ βάζεις τα όρια, καθώς είσαι πλέον ρυθμιστής του παιχνιδιού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η περίοδος που έρχεται, Τοξότη, είναι θετική σε πολλά επίπεδα και σου επιτρέπει να βελτιώσεις αρκετές συνθήκες στην καθημερινότητά σου, φέρνοντας ουσιαστική βελτίωση στην υπάρχουσα κατάσταση. Μη φοβηθείς να μιλήσεις ανοιχτά και να ζητήσεις βοήθεια απ’ όσους μπορούν να σου την προσφέρουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιο άτομο, Αιγόκερε, αιφνιδιαστικά και με μεγάλη ειλικρίνεια, ζητάει πράγματα από σένα. Δείξε αυτοσυγκράτηση κι εξήγησε τις θέσεις σου. Η δική σου σοβαρότητα θα εκτιμηθεί αρκετά. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε κάποια πράγματα, οπότε κέρδισε χρόνο και δε θα χάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αντιδράς σε προκλήσεις ατόμων του φιλικού σου περιβάλλοντος, Υδροχόε μου. Η σιωπή είναι η καλύτερη λύση σε αρκετές περιπτώσεις και μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια για τις ισορροπίες όλων. Μείνε μακριά από συζητήσεις, που μπορεί να μεταφερθούν παραποιημένες και περιορίσου στα απαραίτητα, για να αποφύγεις ρήξεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Η ανάγκη σου για αλλαγές, Ιχθύ μου, σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις, που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Περιορίσου στα απαραίτητα και μην αφήνεις μεγάλα περιθώρια στον εαυτό σου για πολυτέλειες και σπατάλες. Μία μικρή ανανέωση του προσωπικού σου χώρου μπορεί να βελτιώσει προσωρινά τη διάθεσή σου, δίχως υψηλό κόστος.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα