Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 06/06

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να σε γεμίζει, φόρεσε τα καλά σου και ετοιμάσου για νέες περιπέτειες, που θα σε προκαλέσουν ερωτικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενά σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και εκείνοι σε τι στάδιο βρίσκονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις μαζί με τον σύντροφό σου πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να εκδηλωθεί και διώξε τις αναστολές σου. Εσύ, φίλε Δίδυμε, που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μην μένεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, που θα φέρουν ένταση στη σχέση σου. Μείνε μακριά από συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, πριν ξεστομίσεις κάποια σκληρά λόγια που έχεις κατά νου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

 

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Πρέπει να γίνεις εκδηλωτικός απέναντί του και να μην κρύβεις συνέχεια τα συναισθήματά σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

 

ΖΥΓΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή τα κάνει όλα ο σύντροφός σου που δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, φίλε Ζυγέ. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους και δείξε την συναισθηματική σου πλευρά. Σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον φλερτ θα προκύψει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορεί να αναγεννηθεί αν εσύ αποφασίσεις να της χαρίσεις μία αισιόδοξη νότα και σταματήσεις να παραπονιέσαι για τα ίδια και τα ίδια στον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και αναζητήστε πιο δυναμικά μία νέα γνωριμία που θα σας συγκινήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Όσο για σένα, φίλε Αιγόκερε, που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν και μην διστάζεις να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις την κατανόηση και συμπαράσταση του συντρόφου σου, αρκεί να δείξεις και εσύ τις ανάλογες διαθέσεις. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

 

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και η σχέση σου θα πάρει τα πάνω της. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου, μη χάνεις με τίποτα την υπομονή και την καλή σου διάθεση. Σύντομα όλα θα φτιάξουν και η παρέα που θα βρεις, θα είναι πάνω από τις προσδοκίες σου.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα