Διάρρηξη σε σπίτι μέλους του Ρουβίκωνα – Γιατί κάλεσε την αστυνομία;

Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση της διάρρηξης του σπιτιού του δίνει στέλεχος του Ρουβίκωνα. Πριν από λίγες ημέρες, το ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών επιστρέφοντας στο σπίτι του, ανακάλυψε ότι κάποιος είχε εισβάλει και δεν είχε αφήσει τίποτα όρθιο.

Αμέσως κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Ο διοικητής μόλις άκουσε το όνομα του θύματος αμέσως κατάλαβε φυσικά ποιος ήταν ο παθών, αλλά έδωσε εντολή στους άνδρες να σπεύσουν στο σπίτι του και να ειδοποιηθεί και η Σήμανση, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

Από τη μεριά του το θύμα της διάρρηξης αναφέρει σε ανάρτηση στο facebook ότι η διάρρηξη ήταν ύποπτη καθώς δεν εκλάπησαν χρήματα τα οποία βρίσκονταν σε εμφανή θέση, αλλά αντικείμενα με το DNA του και σημειώσεις που αφορούσαν την αναρχική συλλογικότητα.

Επίσης προσθέτει ότι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης στις πόρτες. Το συγκεκριμένο γεγονός συνδέεται, όπως υποστηρίζει, με την συχνή κράτηση του από την ασφάλεια, κατά τη διάρκεια της οποία του αφαιρούσαν τα κλειδιά και τα κρατούσαν για ώρες.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι δήλωσε την κλοπή σε αστυνομικό τμήμα «ως ελάχιστη αυτοπροστασία δήλωσα ώστε να έχω ένα πειστήριο σε περίπτωση προβοκάτσιας και όχι φυσικά για να με προστατεύσει η αστυνομία ή να βρει τους “κλέφτες”».

https://www.facebook.com/cherlot21/posts/255659605009911

 

Με πληροφορίες από το protothema.gr και το pontiki.gr

Σχετικά άρθρα