Πώς μια γυναίκα καταλαβαίνει ότι είναι bisexual; (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Εάν ανήκεις κι εσύ στις γυναίκες εκείνες που αμφιταλαντεύονται για το ένα τελικά ελκύονται μόνο από τους άνδρες ή νιώθουν έλξη και για το ίδιο φύλο, είναι δηλαδή bisexual, τότε δεν θα πρέπει να ανησυχείς.

Κι αυτό, γιατί είναι μεγάλος ο αριθμός των γυναικών εκείνων που βρίσκεται αν όχι στην ίδια τότε σε παρόμοια κατάσταση.

Έλα, όμως, να δούμε μαζί με ποιον τρόπο ή σε ποια φάση της ζωής της μια γυναίκα μπορεί να αντιληφθεί και να συνειδητοποιήσει ότι ελκύεται και από τα δύο φύλα, είναι δηλαδή bisexual. Οι μαρτυρίες των αναγνωστριών μας είναι πραγματικά αποκαλυπτικές…

Όνειρο ήτανε…

«Μου έτυχε πριν από δύο περίπου χρόνια να έχω ένα έντονο ερωτικό όνειρο. Πρωταγωνίστρια ήταν η κοπέλα που έμενε στο διπλανό διαμέρισμα. Της χτύπαγα το κουδούνι για να δανειστώ ζάχαρη, μου άνοιγε με την πετσέτα μόνο και μετά αρχίζαμε να κάνουμε παθιασμένο σεξ. Το αστείο είναι ότι πρέπει να μου άρεσε πολύ, γιατί όταν ξύπνησα ήμουν υγρή. Περιττό να σας πω ότι ακόμα και σήμερα όταν έχουμε ευκαιρία κάνουμε σεξ…» (Μαρία, 30 ετών)

Και πάλι φίλες θα είμαστε

«Από τα 15 μου έκανα παρέα με την Μυρτώ. Για κάποιον λόγο, ενώ μου άρεσαν τα αγόρια και είχα ολοκληρωμένες σχέσεις, η συγκεκριμένη κοπέλα με έλκυε ιδιαίτερα. Μου άρεσαν τα μαλλιά της, τα μάτια της και πολλές φορές είχα πιάσει τον εαυτό μου να την χαζεύω. Με τα πολλά πήρα το θάρρος και εκδηλώθηκα, μετά από 5 χρόνια παρέας. Μπορεί τελικά να μην έγινε κάτι, όμως τότε συνειδητοποίησα ότι είμαι bisexual» (Κική, 23 ετών)

Αμοιβαία τα αισθήματα

«Μέχρι το τέλος του σχολείου, ενώ πήγαινα με αγόρια, δεν είχα ιδιαίτερα αισθήματα για κάποιον από τους συντρόφους μου. Ώσπου, το καλοκαίρι που τελείωσα την Γ’ Λυκείου γνώρισα την Ηρώ και πραγματικά ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Την σκεφτόμουν διαρκώς και επεδίωκα να είμαι συνέχεια δίπλα της. Δύο φορές βρεθήκαμε στο κρεβάτι και έτσι συνειδητοποίησα ότι είμαι bisexual» (Μένια, 24 ετών)

Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε

«Την Ελπινίκη τη συναντούσα σχεδόν κάθε πρωί στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, όταν πήγαινε να βγάλει τον σκύλο της βόλτα. Εγώ τότε ήμουν παντρεμένη με τον Θάνο, όμως με το που είδα την Ελπινίκη αμέσως με τράβηξε ερωτικά, αν και δεν μου είχε ξανασυμβεί. Τελικά, βρεθήκαμε αρκετές φορές στο κρεβάτι εγώ, ο Θάνος και η Ελπινίκη, χωρίς φυσικά τον σκύλο» (Κλεοπάτρα, 44 ετών)

Δάσκαλε που δίδασκες

«Πριν 7 περίπου χρόνια ήμουν καθηγήτρια Αγγλικών σε ένα λύκειο κάπου στην επαρχεία. Μέχρι τότε η ερωτική ου ζωή ήταν πλούσια σε εμπειρίες με άνδρες και δεν μου είχε καν περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να μου αρέσουν και οι γυναίκες. Όταν, όμως, γνώρισα τη Βιβή, την μητέρα μιας μαθήτριας, συνειδητοποίησα ότι τελικά μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες. Μάλιστα, εγώ ζήτησα να κάνω ιδιαίτερα στη μικρή δωρεάν, ώστε να είμαι κοντά στη μαμά της πολλή ώρα. Όταν της εξέφρασα τον έρωτά μου, βρήκα ανταπόκριση και περάσαμε δύο υπέροχα χρόνια μαζί. Φυσικά, παράλληλα είχα και τους εραστές μου» (Φωφη, 37 ετών).

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα