Εντυπωσιακό opening party στο ανακαινισμένο κατάστημα της DEXIM στη Θεσσαλονίκη

Πριν από λίγες μέρες, η DEXIM γιόρτασε τα εγκαίνια του ανακαινισμένου flagship καταστήματός της, στην οδό Τσιμισκή 69, στη Θεσσαλονίκη, με επίσημη guest την αγαπημένη του κοινού Νικολέττα Ράλλη, με ένα μοναδικό πάρτι για τους φίλους της DEXIM!

Το ανανεωμένο κατάστημα DEXIM κατέκλυσαν φίλοι του παπουτσιού, απόλαυσαν γευστικά κεράσματα και πραγματοποίησαν τις καλοκαιρινές αγορές τους, με έκπτωση -30% σε επιλεγμένα είδη, υπό τους ήχους funky μουσικής.

Παράλληλα όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό Dexim The Style Note και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Συγκεκριμένα, 2 υπερτυχεροί κέρδισαν από ένα gift box αποτελούμενο από μία (1) δωροκάρτα DEXIM αξίας 100,00€, μία (1) αναζωογονητική εμπειρία hammam στο εντυπωσιακό Hammam Baths του Makedonia Palace και μία (1) περιποίηση άκρων –μανικιούρ και πεντικιούρ– από το εξειδικευμένο NailSpa Deluxe.
Επιπλέον, στο πλαίσιο εορταστικών ενεργειών της DEXIM για τα 30 επιτυχημένα χρόνια που συμπληρώνει το 2018, εκπλήξεις περίμεναν και 30 ακόμα τυχερούς, οι οποίοι κέρδισαν δωροεπιταγές έκπτωσης -30% σε όλα τα υποδήματα DEXIM!

Στο opening party, επίσημη guest ήταν η αγαπημένη σε όλους Νικολέττα Ράλλη, ενώ το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι από το χώρο των Μ.Μ.Ε., συνεργάτες και bloggers της Θεσσαλονίκης.

Το νέο, εντυπωσιακό σχεδιαστικό retail concept της DEXIM, πάνω στο οποίο βασίζεται το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα ναυαρχίδα στο νούμερο 69 της Τσιμισκή, σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο MA Mitilineos Associates και βασίζεται σε επιφάνειες από ξύλο δρυς, λευκή lacquer, μεταλλικά πάνελ και γκρι καθίσματα.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το event:

 

Σχετικά άρθρα