Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/06

Το θολό τοπίο, το κλίμα εξαπάτησης και ουτοπίας, συνεχίζεται για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Σταματάμε άμεσα τις εξιδανικεύσεις και τις ψευδαισθήσεις, για να μην έχουμε απογοητεύσεις!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπημένα σου πρόσωπα, Κριέ, σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και δέχεσαι σημαντική βοήθεια μέσα από την οποία οι στόχοι σου προωθούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να αξιοποιήσει την εύνοια αυτή. Οι πλανήτες σε στηρίζουν και φέρνουν επιτυχία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα, Ταύρε, ικανοποιείται και αυτό σε χαροποιεί αρκετά. Ασχολήσου με τη δημιουργικότητά σου, που βρίσκεται στα ύψη, και μέσα από την άνοδο που πρόκειται να επιτευχθεί, πολλά θα ακολουθήσουν, ώστε να βρεις επιτέλους το δρόμο της ευτυχίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι πλανήτες μετακινούνται, Δίδυμε, και η ακινησία αποτελεί πλέον παρελθόν για τις υποθέσεις σου. Μη βιαστείς στη λήψη αποφάσεων, αλλά συγκεντρώσου προσεκτικά σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, ώστε να αντιμετωπίσεις αυτά που εμποδίζουν την ολοκλήρωση των επιθυμιών σου. Τα πράγματα ισορροπούν με ευκολία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέες προτάσεις κάνουν την εμφάνισή τους, Καρκίνε, και δεν ξέρεις αν αυτό είναι το επιθυμητό για σένα. Μη βιαστείς να απαντήσεις, πριν βεβαιωθείς για τον εαυτό σου και τις λεπτομέρειες, που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, για να επανέλθεις εκεί που επιθυμείς.

 

ΛΕΩΝ: Αν καταφέρεις να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, Λέων μου, με ψυχραιμία και σκοπό το συμβιβασμό, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Σήμερα, φαίνεται πως θα προκύψουν κάποια θέματα με το σπίτι σου. Η τάξη και ο προγραμματισμός πολύ σύντομα θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, οι δυσκολίες που ξαφνικά προκύπτουν, σε ωφελούν, καθώς σε απομακρύνουν από σειρά λανθασμένων κινήσεων που είχαν ξεκινήσει. Κάποιο άτομο αποσκοπεί σε εκμετάλλευση, αλλά αυτό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Οι πλανήτες ενισχύουν η διαίσθησή σου και σε βοηθούν καθοριστικά.

 

ΖΥΓΟΣ: Καταστάσεις του παρελθόντος, Ζυγέ, έρχονται σε ισορροπία και φέρνουν ευκαιρίες που βελτιώνουν ουσιαστικά την καθημερινότητά σου. Ασχολήσου έχοντας ψυχραιμία και δυναμισμό με τα ζητήματα που προκύπτουν και όλα μπορούν να οδηγηθούν εκεί που επιθυμείς. Μη φοβάσαι να προχωρήσεις

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποια αγαπημένα πρόσωπα, Σκορπιέ, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί λόγω έλλειψης χρόνου, επανέρχονται στη ζωή σου δυναμικά και αυτή τη φορά πρόκειται να μείνουν. Η θετική σου πρόθεση και η καλή σου διάθεση ευνοούν τη δημιουργία μιας συμμαχίας, μέσα από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια δυνατότητα εξέλιξης σε επίπεδο γνώσης, Τοξότη, σου δίνεται από αγαπημένα πρόσωπα. Αξιοποίησέ την γρήγορα, καθώς δε θα υπάρξει για πολύ καιρό ακόμα. Ο εκρηκτικός σου χαρακτήρας περιορίζεται και αποκτάς μεγαλύτερη ηρεμία, κάτι που μελλοντικά θα σου χρειαστεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Αιγόκερε, περιλαμβάνει σε πολλά επίπεδα ευκολίες, που μπορείς τώρα να αξιοποιήσεις, ώστε να προχωρήσεις τους στόχους σου προς την ολοκλήρωσή τους. Μην υπερβάλλεις βασιζόμενος σε όσα κάποιοι σου λένε, αλλά προσπάθησε να δεις την πραγματικότητα με μεγαλύτερο ρεαλισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υπερβολική πίεση που βιώνεις, Υδροχόε μου, δε σου επιτρέπει την ξεκούραση και το άγχος μεγαλώνει. Συγκράτησε τις δυνάμεις σου και μην αφήνεις περιθώρια για λάθη που δύσκολα διορθώνονται. Είναι σημαντικό να τηρήσεις μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το πρόγραμμά σου και να μην παρασυρθείς από ασήμαντες δραστηριότητες.

 

ΙΧΘΥΣ: Ο τρόπος που σκέφτεσαι, Ιχθύ μου, κάποιες φορές φέρνει από μόνος του δυσκολίες. Οι αποτυχίες όμως ανήκουν στο παρελθόν, οπότε πρέπει απλώς να ανακτήσεις τις δυνάμεις και την αισιοδοξία σου, για να προχωρήσεις δυναμικά, κι όχι να προβληματίζεσαι αν θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Αργότερα, θα έχεις την πολυτέλεια των κινήσεων που επιθυμείς.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 07/06

Σχετικά άρθρα