Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 07/06

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, στα αισθηματικά σου δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο! Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και για τους αδέσμευτους του ζωδίου, που θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να ηρεμήσεις, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Ένας έρωτας είναι πιθανό να προκύψει ακόμα και μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία και αυτό σε ανακουφίζει. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Αν ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά και μην απαισιοδοξείς. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!!!

ΛΕΩΝ: Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με την παρέα του συντρόφου σου. Μην αφήσεις καμία γκρίνια ή ένταση να σου χαλάσει τη διάθεση. Όσοι είστε μόνοι, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί κάποια καλή γνωριμία σας περιμένει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν είσαι Παρθένος, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την αρνητική σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη καθημερινή με τον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και κατάκτησε τα πλήθη!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, τα αισθηματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου, που έχεις αμελήσει και έχουν διογκωθεί. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, η γοητεία σου αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει φλερτ, αλλά και έρωτες. Να έχεις το νου σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή Πέμπτη σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου το! Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, στα αισθηματικά σου ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δίνεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν μέσα στη σχέση σου, γιατί πραγματικά είναι ανούσιες. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Το αποψινό βράδυ θα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο και διασκεδαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είσαι Αιγόκερως, στα αισθηματικά σου έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να δώσεις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου και η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, έχεις κάθε πιθανότητα σήμερα να περάσεις καλά με διάφορες γνωριμίες ή ακόμη και να ερωτευτείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενες, αφού διάφορα προβλήματα που είχες μοιάζουν να μένουν πίσω και όλα βελτιώνονται στη σχέση με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι μια καλή ημέρα η σημερινή για να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ξαναθυμηθείς κάποια πρόσωπα, από τα οποία έχεις απομακρυνθεί.

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου προσπάθησε να χαλαρώσεις και πέρασε ένα ήσυχο βράδυ με το ταίρι σου. Άφησε το άγχος σου μακριά και θα δεις ότι μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, πρέπει να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση για να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους!

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/06

Σχετικά άρθρα