2 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις!

«Μετακόμιση τώρα» για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η επείγουσα «Μετακόμιση τώρα» για την καλοκαιρινή περίοδο ξεκινάει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη από το Θέατρο Βράχων (3/7). Φαντάζει σαν το επιστέγασμα μιας πολύ επιτυχημένης –δισκογραφικά και συναυλιακά– χειμερινής περιόδου να δίνει τη σκυτάλη σε ένα εναλλακτικό καλοκαιρινό feeling, αντίδοτο στην όποια θλίψη των ημερών, φρέσκο και νεανικό, ιδανικό για πρελούδιο διακοπών. Η επιτυχία της Ελεωνόρας τα τελευταία χρόνια έχει έρθει σε μια κορύφωση (partial, φυσικά, γιατί ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά) και αυτού του είδους οι συναυλίες αποτελούν μια επισφράγιση.

O Παύλος Παυλίδης & Β-Movies στο Αμαλίειο 

Έρχονται για να παρουσιάσουν το καινούριο τους υλικό αλλά και μια αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη, τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και και από την μεταγενέστερη δισκογραφική του διαδρομή.

Μαζί του εμφανίζονται, όπως άλλωστε και όλα τα τελευταία χρόνια, οι μόνιμοι συνοδοιπόροι του B-Movies που «ερμηνεύουν» μοναδικά και με τον δικό τους τρόπο κάθε φορά τα τραγούδια του.

Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 10 ευρώ – 13 ευρώ ταμείο
Προπώληση: viva.gr, 11876, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου

Burger Project

Στην ταράτσα της Στέγης με ανορθόδοξες punk swing-jazz-reggae-ska-latin κεφάτες διασκευές, από τους Clash, τον Alice Cooper και τους Ramones στον Τσιτσάνη και τον Πλέσσα. DJ set από την Claudia Matola.

Λεωφ. Συγγρού 107-109
Τηλ.: 2109005800

Πέμ.: 10 μ.μ.
Είσ.: € 8 (με cocktail)

 

 


Σχετικά άρθρα