Γιώργος Αγγελόπουλος: Θα τον δούμε στο ρόλο του Παπαμιχαήλ στα “Χτυποκάρδια στα θρανία”;

Μετά την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, οι προτάσεις για κάποια συνεργασία μαζί του πολλαπλασιάστηκαν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανταποκρίνεται θαυμάσια στον ρόλο του ως Στέφανος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του προταθεί να πρωταγωνιστήσει και στο θέατρο.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV, ο Ντάνος πρόσφατα δέχθηκε μια πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο να υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Ωστόσο, η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν αρνητική, καθώς δε νιώθει έτοιπος να ανταποκριθεί επαρκώς στις απαιτήσεις μιας θεατρικής παράστασης.

«Θα ακουστεί για πρώτη φορά αυτό που θα πούμε εδώ στην εκπομπή. Η πρώτη σκέψη του Λάκη Λαζόπουλου για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώτη σκέψη, λοιπόν, του Λάκη Λαζόπουλου να πρωταγωνιστήσει ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Επικοινώνησε μαζί του, του έγινε η πρόταση, του είπε ότι τον θέλει για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε γιατί δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=ZYGf-wpNNDM

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα