Ερωτικές φαντασιώσεις: Έτσι «φτιάχνεται» μια γυναίκα

Σημαντικό κομμάτι μιας υγιούς ερωτικής ζωής είναι φυσικά (και) οι ερωτικές φαντασιώσεις. Κι αν νομίζεις ότι μόνο οι άνδρες έχουν ερωτικές φαντασιώσεις κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, γιατί και οι γυναίκες έχουν τις δικές τους, όταν έχουν  ανεπτυγμένη σεξουαλική διάθεση.

Ποιες είναι όμως οι πλέον συνηθισμένες ερωτικές φαντασιώσεις μεταξύ των γυναικών;

Το «τρίο»

Μπορεί όταν ο άνδρας προτείνει σε μια γυναίκα να κάνουν «τρίο» να λαμβάνει έντονη άρνηση, η οποία μπορεί και συνοδεύεται από κάποιον τσακωμό, όμως κατά βάθος το «τρίο» είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες ερωτικές φαντασιώσεις μεταξύ των γυναικών. Είτε με άλλη μια γυναίκα και έναν άνδρα, είτε με δύο άνδρες το «τρίο» λαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των ερωτικών της φαντασιώσεων.

Το «δέσιμο»

Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν το πλέον συνηθισμένο λάθος: Δεν μιλάνε για αυτά που πραγματικά θέλουν. Μια από τις πιο έντονες ερωτικές τους φαντασιώσεις είναι και το «δέσιμο». Είτε μόνο τα χέρια, είτε μόνο τα πόδια, είτε όλα τα άκρα του σώματος είναι μια κατάσταση άκρως ερεθιστική για κάθε γυναίκα που αισθάνεται έτσι ότι είναι πλήρως υποταγμένη στον σύντροφό της, αυξάνοντας στα ύψη τον ερεθισμό της.

Ποδολαγνεία

Επίσης, ερωτική φαντασίωση των περισσότερων γυναικών είναι η ποδολαγνεία, προτιμώντας φυσικά τον παρτενέρ τους να ασχολείται πιο έντονα με τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών τους, όχι μόνο για να τις ερεθίσουν αλλά και για να τις φέρουν σε οργασμό.

Να βλέπουν τον σύντροφό τους με άλλη

Κι όμως… Αν και από τη φύση τους κτητικές, μια από τις πλέον αγαπημένες ερωτικές φαντασιώσεις όλων των γυναικών είναι να βλέπουν τον καλό τους να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, έτσι ενισχύεται η επιθυμία τους για τον σύντροφό τους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και από τη θέση του ηδονοβλεψία νιώθουν ότι έχουν το «πάνω χέρι».

Με πληροφορίες από huffingtonpost.com

Σχετικά άρθρα