Παντρεύεται η Λένα Παπαληγούρα – Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της!

Η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος είναι καιρό μαζί και είναι γνωστό ότι επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Πότε θα γίνει αυτό; Άγνωστο! Το ζευγάρι δεν έχει καταφέρει να ορίσει ακόμα ακριβή ημερομηνία λόγω των επαγγγελματικών υποχρώσεων της Λένας Παπαληγούρα.

Η ηθοποιός ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία με την «Ηλέκτρα», μια δουλειά που της ήρθε άξαφνα και την ενθουσίασε, και δε θα μπορέσει να ασχοληθεί με τις προετοιμασίες του γάμου. Γεγονός που δεν την αγχώνει αφού τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της είναι χαλαροί.

«Παντρεύομαι. Θα γίνει γάμος. Καλοκαίρι σίγουρα όχι. Θα γίνει. Είναι κάτι που το θέλουμε και οι δυο. Δεν θα ήθελα να γίνει βούκινο, γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή. Αλλά από την άλλη δεν θα τρελαθώ κιόλας», είπε χαρακτηριστικά η Λένα στην κάμερα του Happy Day.

Και παρά το ότι η ηθοποιός δε θέλει να μπει σε λεπτομέρειες αποκάλυψε τον άνθρωπο που θα τους παντρέψει. «Κούμπαρα σίγουρα θα είναι η Ιωάννα Παππά. Είναι αδελφική μου φίλη», δήλωσε ενώ επιβεβαίωσε πως η ηθοποιός ήταν εκείνη που έκανε και το… προξενιό.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα