Το “LLAWFALL” του Μάξιμου Μουμούρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί το LLAWFALL, μία μουσική περφόρμανς του Μάξιμου Μουμούρη, εμπνευσμένη από τους Pink Floyd.

Με αφορμή το Atom Ηeart Μother, ίσως το πιο αμφιλεγόμενο έργο των Pink Floyd, ο Μάξιμος Μουμούρης συμπράττει με την Underground Youth Orchestra υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη και στήνει μία ζωντανή μουσική παράσταση, μαζί με τον Άκη Σακελαρίου επί σκηνής, από τις 29 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου 2018 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Με όχημα τη ζωντανή μουσική επί σκηνής, αποπειράται να καταγράψει την διαδρομή του Ενός μέσα στην καθημερινότητα, την σχέση του με τον καθρέφτη, το είδωλό του και τη συνείδησή του, όπως και οι συναντήσεις με τους Άλλους και την αφύπνισή του μέσα από αυτούς.

O ωμός κυνισμός των στίχων του Roger Waters, η ζωτική αμφιβολία του Edgar Moren, η μοναχική πορεία του εν δυνάμει αυτόχειρα «λύκου της στέπας» του Herman Esse και τέλος, η υπαρξιακή φιλοσοφία του Osho που καταρρίπτει το Εγώ, φτιάχνουν την αντιφατικότητα της μοναχική πορείας ενός ανθρώπου. Η μηχανική, αινιγματική και οξύμωρη πραγματικότητά του έρχεται αντιμέτωπη με τις εφηβικές φωνές της χορωδίας και τον οδηγούν στο να κοιτάξει στο παρελθόν και να αντιληφθεί το παρόν, να αντιληφθεί το λόγο που δε γελάει όπως όταν ήταν παιδί.

Συντελεστές:

Κείμενο: Μάξιμος Μουμούρης
Σκηνοθεσία/σκηνικά: Μάξιμος Μουμούρης
Ηθοποιοί: Άκης Σακελαρίου/ Μάξιμος Μουμούρης
Επιμέλεια κίνησης: Μαριάνα Καβαλλιεράτου
Μουσικοί: Underground Youth Orchestra
Μουσική Διεύθυνση: Κώστας Ηλιαδης
Φωτισμοί: Ελίζα Αλεξανδροπούλου

Παραγωγή: ΙΑΝΟΣ
Διεύθυνση παραγωγής: Ντένια Σαφαρή
Επικοινωνία παράστασης: Ευαγγελία Σκρομπόλα
Υπεύθυνη χορηγιών: Μαριλένα Θεοδωράκου

Διάρκεια παράστασης: 60’

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:
Από: 29/06/2018
Εως: 01/07/2018

Παρ., Σάβ., Κύρ.: 21:00

Τοποθεσία: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος

Eισιτήρια: Γενική είσοδος 15€ | Προπώληση: 12€ | Ειδική τιμή 10€

Προπώληση:Ταμεία του Ιδρύματος, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση | Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) | Καταστήματα Forthnet | Seretis travel Πανεπιστημίου 61

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 210 3418550 & 210 3418579 | www.mcf.gr

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα