Οι προβλέψεις της Τετάρτης!

Η συγχώρεση είναι ανώτερη από την τιμωρία.

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 

Κριός

Ενώ προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη υπάρχει κάτι που σας τα ανατρέπει στην πορεία και αυτό σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι. Αυτό το κάτι ίσως να είναι ένας φόβος αν θα τα καταφέρετε σε μια νέα κατάσταση η οποία σας έχει επιβληθεί λόγω συνθηκών ή όχι. Μην ξεχνάτε ότι είστε Κριοί και έχετε μέσα σας μια μεγάλη ενέργεια η οποία σας βοηθάει να ανταπεξέρχεστε παντού και πάντα. Το ότι πειθαρχείτε σε κανόνες και νέες καταστάσεις δεν σημαίνει το ότι το βάζετε κάτω. Η οικονομική διαπραγμάτευση με ένα άτομο από την οικογένειά σας μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους αλλά τελικά θα καταλήξετε. Η σχέση με Καρκίνο θα βελτιωθεί.

Ταύρος

Είστε στην φάση που προσπαθείτε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα αλλά και προσωπικά με ένα άτομο το οποίο μπορεί τώρα ξαφνικά να κάνει την εμφάνισή του. Είστε πάντως σε πολύ καλή φάση να κατακτήσετε κάτι πιο ιδιαίτερο στην επικοινωνία μέσα σε μια σχέση που κατά εποχές υπάρχουν κόντρες ή έντονες διαφορές. Επειδή μερικοί από εσάς δράτε κατά κάποιο τρόπο πίσω από την κουρτίνα μπορεί να έχετε προβληματιστεί για ένα γεγονός το οποίο δεν θέλετε να το μοιραστείτε σχεδόν με κανένα. Μην αφήνετε όμως αυτό να πάρει μεγάλη έκταση γιατί θα σας επηρεάσει και στην καθημερινότητά σας, κυρίως αν σχετίζετε με έναν Κριό ή Ζυγό.

Δίδυμοι

Νιώθετε την ανάγκη να επενδύσετε μόνο στα καλά κομμάτια και να προχωρήσετε μπροστά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε την ευεργετική επίδραση του Άρη ο οποίος συνεχίζει να σας ωθεί σε μια έντονη δράση. Προσέξτε μόνο να μην κάνετε μπερδέματα άθελά σας γιατί μερικές φορές δεν είστε πολύ ξεκάθαροι. Είναι σημαντικό να μπορείτε να αναλάβετε έναν τομέα και να μένετε εκεί σταθεροί και πιστοί στις θέσεις σας. Η διαφορά σας με τους υπόλοιπους είναι το μυαλό σας και οι καταγραφές που κάνετε. Αλλά για να το εκμεταλλευτείτε χρειάζεται να έχετε στόχο γιατί χωρίς αυτόν γίνεστε ανεπαρκείς και ανεδαφικοί. Μια ξαφνική οικονομική βοήθεια από την οικογένεια θα σας δημιουργήσει ασφάλεια.

Καρκίνος

Έχει ξεκινήσει η καλή φάση για σας, απλά χρειάζεται να μάθετε να αφουγκράζεστε το μέσα σας γιατί μερικές φορές παρασύρεστε από τις εξωτερικές συνθήκες. Ο εαυτός σας βρίσκεται εκεί που είναι το δικό σας συναίσθημα και η δική σας προσωπική ατομική ευαισθησία. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε τα δικά σας χνάρια παρά μόνο μέσα σας. Είναι σημαντικό να κάνετε τις επιβεβλημένες αλλαγές που έρχονται έτσι και αλλιώς από το σύμπαν για να σας προστατεύσουν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο και κυρίως στις αρχές θα έχετε μια ένταση από κάποιες ανατροπές, που θα έρθουν αιφνίδια και θα σας φανούν βουνό. Αν όμως  κινηθείτε με γνώμονα ότι υπάρχει εξέλιξη τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτε.

Λέων

Έχετε κάποια προς το παρόν κωλύματα με άτομα που συνδέεστε και μπορεί να αφορούν σε ένα ακίνητο. Είστε πάντως έτοιμοι να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα τα οποία δεν σας πηγαίνουν. Η Αφροδίτη που είναι στον Λέοντα τώρα θα κάνει ανενόχλητη και αδιάσπαστη το έργο της καλής νεράιδας. Αλλά για να γίνει το καλό στη ζωή μας χρειάζεται και εμείς τουλάχιστον να βοηθήσουμε από μέσα μας. Έχοντας καλή διάθεση και όχι αρνητική τότε θα υπερνικήσετε όλες τις τυχόν δυσκολίες που προκύπτουν. Η επαφή με έναν Ταύρο μπορεί να είναι πιο δύσκολη γιατί θα χρειαστεί να έχετε ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί του και ίσως αυτό να σας δυσκολέψει γιατί έχετε διαφορετικές απόψεις. Η επαφή σας με τον κόσμο πάντως θα είναι πιο εύκολη και τώρα αν το τρέξετε λίγο παραπάνω θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια νέα δουλειά.

Παρθένος

Ανταλλάσετε πληροφορίες με το περιβάλλον σας και αυτό σας βγάζει από μεγάλους μπελάδες. Είναι καλύτερο να μπορείτε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και παρόλο που ο πλανήτης σας είναι ο Ερμής και είναι ανάδρομος θα δείτε ότι σας είναι πιο εύκολο να μιλήσετε με συναισθήματα και με την αλήθεια σας. Ένας φίλος που μπορεί να κάνει τώρα την εμφάνισή του ίσως σας φέρει σε επαφή με μια παλιά σας σχέση και να έρθουν στην επιφάνεια μνήμες νοσταλγικές. Ίσως αυτό τελικά να μην είναι τόσο τυχαίο και θα φανεί στην πορεία. Η οικονομική σας κατάσταση εξελίσσεται πάντως γιατί έχετε καλό τιμόνι.

Ζυγός

Έχετε αναλάβει ένα δύσκολο έργο να φέρετε εις πέρας και αυτό σας δημιουργεί ένα έξτρα άγχος. Ο ρόλος σας μερικές φορές είναι άχαρος και δεν σας αρέσει γιατί θα πρέπει να βρεθείτε σε καταστάσεις που πιέζουν είτε συνεργάτες είτε άλλα πρόσωπα. Αλλά είναι αναγκαίος για να μπορέσετε να διεκδικήσετε χρήματα ή ακόμα και να διεκπεραιώσετε πληρωμές προς το Δημόσιο ή τρίτους. Ο Ταύρος μπορεί να σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε πιο εύκολα από όλα αυτά αλλά και εδώ χρειάζεται ισορροπία. Ένας Υδροχόος θα σταθεί ξαφνικά μπροστά σας και θα σας διεκδικήσει με τον δικό του τρόπο.

Σκορπιός

Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας και κάνετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια συνεργασίας αλλά και συντροφικότητας. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι θα πρέπει να κόψετε όλα τα περιττά και δεν σημαίνει μόνο τα οικονομικά σας έξοδα. Αλλά όλα τα υπόλοιπα που σας βάζουν σε προβληματισμό ή μέσα σε μια ενέργεια που σας αποσυντονίζει. Χρειάζεται να παραμείνετε με τις αληθινές σας δυνάμεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό θα σας δώσει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε πιο βαθιά μαζί του. Ίσως να μην σας εκφράσει απόλυτα τι νιώθει αλλά εσείς έχετε το ταλέντο να αντιλαμβάνεστε πίσω από τα πράγματα. Ο Κριός είναι ένα άτομο που συνεχίζει να σας εκπλήσσει.

Τοξότης

Δυσκολεύστε λίγο να κοντρολάρετε είτε την πίεση που έχετε από την εργασία είτε τις πολλές δουλειές γιατί τα έχετε πάρει όλα πάνω σας αλλά με σωστή οργάνωση θα τα καταφέρετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζετε να είστε σε δράση και να έχετε προτάσεις που μπορεί μεν να μην είναι της δικής σας εμβέλειας αλλά τουλάχιστον κάτι δείχνει να κινείται και αυτό σας ανακουφίζει. Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές σας κάποια άτομα θα σας ανταμείψουν με το να τροφοδοτούν το σύστημα σας με νέες γνωριμίες και επαφές. Ο Δίδυμος είναι ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει με τον δικό του τρόπο αλλά πρέπει να έχετε καλύτερη επαφή και επικοινωνία γιατί μερικές φορές γίνονται μπερδέματα.

Αιγόκερως

Προσπαθείτε να τα βάλετε όλα σε μια τάξη κι αυτό σας δίνει ένα προβάδισμα και μια εσωτερική ασφάλεια ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Κάποια χρήματα που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό θα σας έρθουν πίσω. Ίσως να έχετε συναισθηματικές εξάρσεις και να θέλετε να εκφράσετε περισσότερο αυτά που νιώθετε για ένα πρόσωπο της οικογένειας σας. Είναι σημαντικό να κάνετε τομές σε κάποια πράγματα τα οποία σας ταλαιπωρούν. Ο Καρκίνος είναι για σας ένα πρόσωπο που σας αναπτύσσει και σας δημιουργεί την ανάγκη για οικογένεια.

Υδροχόος

Έχετε αφοπλιστεί κατά κάποιο τρόπο και αυτό σας δίνει την εντύπωση ότι δεν θα καταφέρετε να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλετε. Όμως αν επιμείνετε θα δείτε μεγάλες διαφορές και αυτό θα σας δημιουργήσει την επιτυχία. Αυτό που χρειάζεται να βάλετε πάνω από όλα είναι θετική σκέψη και η ανασφάλεια σας να ηρεμήσει γιατί έχετε πλέον την προστασία που χρειάζεστε. Ένας άλλος Υδροχόος ή ακόμα και ένα Λιοντάρι μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε μια σχέση πολύ σημαντική.

Ιχθύες

Έχετε έντονη ερωτική διάθεση και ίσως να πάρετε απόφαση για να προχωρήσετε πιο σοβαρά. Το θέμα ενός παιδιού θα σας ξαναβγεί μπροστά και τώρα έχετε όλα τα φόντα να υπερνικήσετε και τους φόβους αλλά και τις δύσκολες συνθήκες. Ένα ταξίδι προγραμματισμένο θα σας βγει σε καλό. Η σχέση με ένα Λέοντα θα σας δημιουργήσει ίσως μεγαλύτερη ευθύνη στην μεταξύ σας σχέση. Η ευαισθησία σας ίσως να σας βάλει σε μπελάδες γιατί θα κάνετε μια πιθανή οπισθοδρόμηση μέσα σε μια σχέση που δεν είναι σίγουρο όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Για αυτό κρατάτε και μια πισινή για πάν ενδεχόμενο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια οικονομική ελάφρυνση.

Πηγή: Astrology.gr

 

Σχετικά άρθρα