Οι προβλέψεις της Πέμπτης!

Προεκτείνει κανείς τα όριά του μόνο όταν τα ξεπερνάει!

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 

Κριός

Μια κρίση αντιζηλίας και κτητικότητας που θα σας πιάσει μπορεί να σας χαλάσει όλη την καλή διάθεση, κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Σκορπιό και βρίσκεστε σε απόσταση. Φροντίστε να είστε διακριτικοί και υπεύθυνοι με μια υπόθεση που αφορά σε οικονομικά θέματα. Ίσως ενεργοποιηθείτε μέσα στον προσωπικό σας χώρο και κυρίως αν θέλετε να κάνετε κάτι σαν δεύτερη επαγγελματική δραστηριότητα. Είστε σε φάση πάντως που έχετε γίνει περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί.

Ταύρος

Είστε σίγουροι για ένα προσωπικό θέμα το οποίο έχει αρχίσει να λειτουργεί καλύτερα. Μια αιφνίδια ανατροπή όμως που μπορεί να γίνει από ένα πρόσωπο το οποίο δεν το περιμένατε ίσως να σας ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά. Αλλά εσείς δεν πρέπει να πτοείστε γιατί έχετε καλύτερες προοπτικές μπροστά σας. Είστε πολύ υπεύθυνοι και προσπαθείτε να πείτε την αλήθεια και όλα τα πράγματα με το όνομά τους. Η επαφή με τον Τοξότη θα σας δώσει μια δόση απελευθέρωσης.

Δίδυμοι

Αγωνίζεστε για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό σας δίνει ένα προβάδισμα κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Έχετε πάντως εύνοια σε οικονομικό επίπεδο και αυτό σας δίνει μεγάλη ώθηση προς μια κατεύθυνση την οποία εσείς καθόλου δεν την περιμένατε. Να ξέρετε ότι αν είχατε προσπαθήσει τον προηγούμενο χρόνο θα δείτε ότι θα ανοιχτούν πόρτες από εκεί που δεν το περιμένατε. Αρκεί να έχετε υπομονή και διάθεση για καλύτερη οργάνωση και πειθαρχία. Μην αφήνετε λοιπόν κενά και εκμεταλλευτείτε αυτή την καλή περίοδο. Ο Αιγόκερως είναι πάντως πιο κοντά σας από ποτέ.

Καρκίνος

Έχετε διάθεση να παραμείνετε στην αφάνεια αλλά παρόλα αυτά συντονίζεστε με κάποια άτομα που είναι πολύ ανοικτά και ίσως σας εμπλέξουν σε συζητήσεις και κουβέντες που δεν θα είναι προς το συμφέρον σας. Για αυτό αν μπορείτε απομακρυνθείτε και πάνω από όλα μην αφήνετε κανέναν να λέει πράγματα εκ μέρους σας. Έχετε βέβαια την τύχη με το μέρος σας και ίσως αυτό να σας δώσει μια καλύτερη κατεύθυνση. Είναι σημαντικό να προσέξετε τη σχέση με έναν Τοξότη και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο γιατί μπορεί να κινηθείτε επιπόλαια.

Λέων

Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην νιώθετε τύψεις από μια κατάσταση η οποία πάει να αλλάξει και κυρίως αν είναι κάτι που αφορά στην γενική σας στάση και άποψη απέναντι σε κάτι εδραιωμένο που χρειάζεται εκ των πραγμάτων να πάρει νέα μορφή, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με έναν Σκορπιό ή Αιγόκερω. Είναι αναγκαίο να συνταυτιστείτε περισσότερο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί έχετε ανάγκη από βαθιά επικοινωνία και όχι από την επιφάνεια, ιδίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Νιώθετε από την μια ότι ωριμάζετε και από την άλλη ότι έχετε κάποιους φίλους που μπορείτε να εμπιστευτείτε περισσότερο. Σήμερα πάντως έχετε μια ευκαιρία την οποία χρειάζεται να την δείτε με έναν έξυπνο τρόπο.

Παρθένος

Χρειάζεται σήμερα να κρατήσετε καλά τα ηνία και να μην αφήσετε κανέναν να σας συμπαρασύρει σε μεθόδους που απέχουν από την προσωπικότητά σας πχ να μην βγάλετε συμπεράσματα τα οποία είναι πολύ επιφανειακά. Αν θέλετε μπορείτε να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι σε κάτι που σας απασχολεί επαγγελματικά αλλά μην αλλάξετε γνώμη επειδή σας επηρέασε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο που σας ξεσηκώνει πάρα πολύ όμως μερικές φορές τίποτε δεν είναι σταθερό στα μεταξύ σας λεγόμενα γιατί θα υπάρχει μεταβλητότητα στην διάθεσή σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα είστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε σας προταθεί και είναι έξω από τα νερά σας ή σας ακούγεται υπερβολικό.

Ζυγός

Έχετε μια καλύτερη πρόσβαση σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και αυτό θα το καταλάβετε από την αρχή της ημέρας που θα σας δοθεί μια μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση στην επικοινωνία. Εκεί θα μπορέσετε να κάνετε κάτι καλύτερο σε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, εξωτερικό, νομικά θέματα αλλά και με κατεύθυνση σε εσωτερικής εμπιστοσύνης. Μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο το οποίο θα σας δώσει το άνοιγμα που χρειάζεστε για να ξεκολλήσετε, κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και σχετίζεστε με Κριό, Δίδυμο ή Λιοντάρι. Χρήματα από μια πηγή συνεργασίας θα παρουσιαστούν με ένα μοναδικό τρόπο.

Σκορπιός

Ανανεώνεστε και προχωράτε μπροστά με στόχο την προσωπική σας άνεση. Ίσως να έχετε ανάγκη από ελαφρότητα σήμερα και αυτό θα σας χαρίσει πιο εύκολες ώρες επικοινωνίας και ίσως μια καλύτερης επαφής. Οι γνώσεις ή οι πληροφορίες που θα ανταλλάξετε με άλλα άτομα θα σας δώσουν αυτό το κάτι που έχετε ανάγκη για να ξελαφρώσετε. Σιγά-σιγά δημιουργούνται συνθήκες πολύ θετικές για τον ψυχισμό σας και αυτό σας κάνει να νιώθετε βαθιά αισιόδοξοι. Ο Δίδυμος μπορεί να σας βοηθήσει στο να δείτε ένα θέμα πολύ πιο απλοϊκά και να γίνετε ευέλικτοι και ανεξάρτητοι.

Τοξότης

Μπορεί να διχαστείτε με ένα θέμα ή με την γνώμη ενός πολύ κοντινού σας ατόμου. Κρατήστε τις δικές σας απόψεις για να περάσετε την δική σας τελικά εμπειρία. Μην αφήνετε τον εαυτό σας μακριά από την πραγματικότητα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα με ποιον θα μιλήσετε και με ποιον θα κλείσετε ακόμα και την πιο μικρή συμφωνία γιατί μπορεί να γίνουν παραλείψεις ή λάθη που ίσως να μην τα καταλάβετε αλλά μετά να ξυπνήσετε αιφνίδια και αυτό να μην είναι πολύ καλό. Κυρίως η επαφή με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ θα σας δημιουργήσει μια επιπρόσθετη δυσκολία.

Αιγόκερως

Ίσως να μην έχετε αφήσει περιθώρια να ειπωθούν κάποια πράγματα από ένα πρόσωπο στην ανάγκη σας να ξεφορτωθείτε μερικά από αυτά που κουβαλάτε και σας βαραίνουν. Αν έχετε δυσκολίες με έναν Δίδυμο ή Τοξότη με τους οποίους διαφωνείτε ως προς την πολιτική τους θα χρειαστεί να βάλετε τα επικοινωνιακά σας μέσα για να μην φέρετε την κατάσταση σε αδιέξοδο. Εκμεταλλευτείτε με την καλή έννοια την νέα ενέργεια που μπορεί να εισπράττετε από τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Πιθανόν μια σχέση που έχετε και είναι πολύ σημαντική οδηγείται πλέον προς μια πολύ θετική κατεύθυνση.

Υδροχόος

Εμπιστευτείτε την αξία σας και θα δείτε ότι θα σας βγει σε κάτι πολύ καλό γιατί σήμερα έχετε μια πολύ καλή ημέρα, κυρίως αν σχετίζεστε με πρόσωπα που έχουν να κάνουν και με τα επαγγελματικά σας. Θα δείτε ότι κάτι πολύ καλό θα προκύψει αφού αβίαστα θα δημιουργηθούν γέφυρες επικοινωνίας με άτομα που ίσως παλιά είτε να μην τα γνωρίζατε καθόλου είτε να μην είχατε καταλάβει πόσο σημαντικό ρόλο μπορούν να παίξουν. Πάντως θα αντιληφθείτε ότι οι ανάγκες σας ίσως να είναι πολύ απλές και εσείς να δυσκολεύετε τα πάντα με το μυαλό σας και τις ιδέες σας.

Ιχθύες

Μια ημέρα κάπως δύσκολη, αφού θα διασπαστείτε και δεν θα ξέρετε προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να πάτε. Ίσως να σας λείπει το σωστό κριτήριο για την αξιολόγηση για αυτό είναι σημαντικό να διαλέξετε με στόχο την συναισθηματική σας ισορροπία πάνω από όλα και μετά με την γνώμη των υπολοίπων. Χρειάζεται βέβαια να μην ξεφουρνίσετε εν τη αφελεία σας λόγια που μπορεί να σας τα έχει μεταφέρει κάποιος άλλος και δεν είναι δικά σας. Προσέξτε μην βρεθείτε μπλεγμένοι και κυρίως μην αφήσετε να σας καθοδηγούν και να σας επηρεάζουν άτομα που δεν έχουν και τόσο μεγάλη επαφή με την αληθινή σας προσωπικότητα. Η επαφή με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη θα είναι κάπως ρευστή και δύσκολη.

Πηγή: Astrology.gr

 

Σχετικά άρθρα