Οι προβλέψεις του 3ημέρου! (5/7 – 7/7)

Προβλέψεις τριημέρου από 5/7 έως και 7/7

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

Αυτό το τριήμερο είναι περισσότερο επικοινωνιακό και από την Κυριακή και μετά θα μετατραπεί σε πολύ συναισθηματικό και ιδιαίτερο. Θα επενδύσετε σε μια καλύτερη επαφή όπου θα βοηθήσει να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Είναι σημαντικό να αφήνετε τον εαυτό σας να είναι ελεύθερος και να κάνετε αυτά τελικά που θέλετε και όχι αυτά που θέλουν οι άλλοι. Σίγουρα θα επηρεαστείτε από το σύμβολο του ζωδιακού που είναι αυτή την περίοδο ο Καρκίνος και όλοι με κάποιο τρόπο θα γίνετε προστατευτικοί είτε απέναντι στον εαυτό σας είτε απέναντι στα δικά σας πρόσωπα. Η θάλασσα πάντα κάνει καλό σε όλους για αυτό αφιερώστε χρόνο στην φύση. Αφήστε τα προβλήματα που σας απασχολούν έστω και για λίγο.

Κριός

Είστε αρκετά δυναμικοί και σίγουροι για αυτό που θέλετε να μοιραστείτε με τα δικά σας πρόσωπα. Ίσως κάπου να έχετε χαθεί με έναν Τοξότη ο οποίος έχει την δυνατότητα να σας κάνει να γελάτε με την καρδιά σας. Γενικά αυτή την περίοδο όσοι είστε σε δουλειά νιώθετε ότι είτε κουράζεστε υπερβολικά είτε δεν αμείβεστε βάσει της αξίας σας, κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Τώρα αναγκαστικά κτίζετε και μαθαίνετε κάτι. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πολύ πιεσμένοι και ίσως να έχετε απαιτήσεις από τα πολύ δικά σας άτομα. Το συναίσθημα θα σας φέρει ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά ίσως και να έχετε και κάποιες παράλογες απαιτήσεις.

Ταύρος

Ασχολείστε με οικονομικά θέματα τα οποία χρειάζεστε να τα διαχειριστείτε με ευστροφία. Επειδή μπορεί να γίνετε ελαφρώς επιθετικοί στα θέλω σας για αυτό είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε την προσωπική σας ηρεμία και να περάσετε πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε πολύ καλύτερες προοπτικές και ίσως και να ενδώσετε σε μια πρόταση που μπορεί να συνδυάζεται και με άτομα από την οικογένειά σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τα καλά στοιχεία μέσα σας και να επενδύσετε περισσότερο στα συναισθήματα σας.


Δίδυμοι

Έχετε μεγάλη κινητικότητα και δράση, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Έχετε πάντως κάνει πολλές κινήσεις, ώστε να εξασφαλίσετε κάποια σημαντικά πράγματα που θα εκφράζουν περισσότερο τα δικά σας σχέδια. Είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και ίσως μέσα από αυτό να κινηθείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία πάνω σε αυτό το θέμα. Ο Τοξότης θα είναι ένα πρόσωπο που σας καλύπτει πάρα πολύ. Από την Κυριακή και μετά θα ορίσετε πιο εύκολα τις προσωπικές σας ανάγκες και ίσως να θέλετε να φροντίσετε περισσότερο τα δικά σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Μπορεί να δείξετε για λίγο περισσότερο επικοινωνιακοί αλλά με τα πρόσωπα που θέλετε. Ιδιαίτερα με έναν Τοξότη ο οποίος σας δίνει μηνύματα θάρρους ή ακόμα και προσωπικής ελευθερίας. Ίσως τώρα να σας δοθεί άμεσα η ευκαιρία να γίνει πιο εύκολα και σχεδόν ανέξοδα κάτι που σχετίζεται με ένα πολύ σημαντικό θέμα, κυρίως με ένα σχέδιο που είχατε καταστρώσει εδώ και καιρό. Ο Αιγόκερως σας δίνει συνεχώς μηνύματα που σίγουρα σας βάζουν στα βαθιά νερά. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες και λίγο από το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί ξαφνικά να βγάλετε μια εκκεντρικότητα και ίσως να κάνετε αλλαγή σχεδίων σε κάποια σταθερά πράγματα.

Λέων

Αναγνωρίζετε ότι δεν σας αρέσει να μένετε μόνοι σας. Ίσως να πρέπει βέβαια να κερδίσετε ένα στοίχημα και να αφορά σε έναν Τοξότη σε ερωτικό επίπεδο. Πάντως αναγκάζεστε εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσετε κάποιες βαθιές σας πεποιθήσεις οι οποίες δεν σας βοηθάνε. Έχετε ανάγκη την κοινωνικότητα και ας φωνάζετε ότι θέλετε μερικές φορές να μένετε μόνοι. Το διάστημα αυτό καλύτερα είναι να μοιράζεστε μαζί με άλλα άτομα απόψεις αλλά και ανταλλαγή βοήθειας. Από την Κυριακή και μετά σίγουρα θα γίνετε πιο επιλεκτικοί και κλειστοί. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει και να έχετε ανάγκη να προφυλάξετε τα ιδιαίτερα σας κομμάτια.

Παρθένος

Έχετε στο νου σας να κάνετε κάποια πράγματα τα οποία όμως μπορεί να εμποδίζονται από την μεγάλη ποικιλία προτάσεων και απόψεων που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Ίσως να είστε αρκετά πιεστικοί με αυτό που ασχολείστε και κυρίως αν πρέπει να επιβάλλετε την δική σας άποψη. Ίσως να κρίνετε κάπως επιπόλαια μια κατάσταση η οποία χρειάζεται ελιγμό. Ο Δίδυμος είναι πολύ κοντά σας αλλά ίσως να σας μπλοκάρει με την έντονη συμπεριφορά του. Από την Κυριακή οι τόνοι πέφτουν και σίγουρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε πιο ήρεμα και χαλαρά κοντά στους δικούς σας ανθρώπους.

Ζυγός

Η επαφή σας με το εξωτερικό πιθανόν να σας φέρει γούρι και να σας δώσει και μια νέα ευκαιρία επέκτασης ιδίως αν σπουδάζετε και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Θα δείτε ότι θα έχετε μια καλή ευκαιρία για να περάσετε καλά. Κυρίως η επαφή με άτομα που μιλάτε στο ίδιο επίπεδο θα σας δώσει την βεβαίωση ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε στους τόνους που θέλετε. Αναγκαστική προσγείωση με θέματα οικογενειακά και άλλα που σας δίνουν την δυνατότητα να γίνετε περισσότερο προστατευτικοί και προσεκτικοί με τα συναισθήματα των άλλων. Καλό είναι να αντιμετωπίσετε την πίεση από μια κατάσταση που ίσως να εμπλέκεται και ένας Αιγόκερως με μεγάλη νηφαλιότητα.

Σκορπιός

Αναλαμβάνετε κατά κάποιο τρόπο να κάνετε κουμάντο στις υποθέσεις ορισμένων ατόμων. Ίσως η συμπεριφορά σας να βοηθήσει έναν Τοξότη που είναι φίλος σας κι αυτό το διάστημα έχει ανάγκη στήριξης. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα γιατί έχετε το θάρρος και διαπραγματεύεστε πιο εύκολα τα δύσκολα και τα απόλυτα όρια που μπαίνουν. Από την Κυριακή υποθέσεις του σπιτιού σας θα σας απασχολήσουν γιατί έχετε ανάγκη να νοικοκυρέψετε το σύστημα και να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Είναι σημαντικό να μοιραστείτε την πίστη σας με ένα πρόσωπο που επικοινωνεί μαζί σας πολύ συγκεκριμένα.

Τοξότης

Έχετε γενικά δώσει μεγάλη ενέργεια στους άλλους. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια θέματα τρίτων και μέσα από αυτό θα προσπαθήσετε εσείς να έχετε όφελος. Το πάτε κάπως ανάποδα αλλά επειδή έχετε δεσμευτεί δεν μπορείτε να αλλάξετε στάση. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα μοιραστείτε από κοινού κάποιες εμπειρίες επαγγελματικές και θα δείτε ότι θα έχετε καλό αποτέλεσμα. Από την Κυριακή το τοπίο αλλάζει και ίσως θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση σε μια γενική οργάνωση που πρέπει να κάνετε για το σπίτι σας ή για μια σημαντική συνεργασία. Καλό είναι όπου να πάτε να ξεκουραστείτε γιατί σας περιμένει εβδομάδα έντονη και σημαντική.

Αιγόκερως

Έχετε αποφασίσει να συζητήσετε και να βγάλετε απόψεις που ίσως σας χαρακτηρίσουν ελαφρώς ανατρεπτικούς. Αλλά το ζητούμενο είναι να ελαφρώσετε τον χώρο σας και να μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς ή ανταγωνιστικά. Από την Κυριακή και μετά η τρυφερότητα και η διάθεση για να έρθετε κοντά με τα δικά σας πρόσωπα θα σας κάνει να φερθείτε με χαλαρότητα αλλά και με όλη την ένταση της προστασίας. Θα δουλέψουν σίγουρα τα οικογενειακά πρότυπα και μερικοί από εσάς θα ανακοινώσετε σε ένα δικό σας πρόσωπο ότι έχετε ανάγκη να νοικοκυρέψετε την ζωή σας. Σίγουρα ο γάμος θα είναι μέσα στα σχέδια σας.

Υδροχόος

Νιώθετε πολύ δυνατοί και θεωρείτε ότι μπορείτε να έχετε την επιτυχία μέσα από μια ερωτική κατάσταση. Είναι σημαντικό να μπορείτε να ελίσσεστε και να διεκδικείτε ακόμα και με τους δικούς σας όρους ένα πρόσωπο που είναι για σας τον τελευταίο καιρό πολύ σημαντικό. Από την Κυριακή και μετά θα χρειαστεί να πάρετε ένα ρόλο περισσότερο προσωπικό και ίσως να στριμωχθείτε για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Με τον Καρκίνο μπορεί να χρειαστεί να δώσετε παραπάνω εξηγήσεις για την συμπεριφορά σας ή ήδη να είστε παρεξηγημένοι. Ευτυχώς όμως που υπάρχει η Αφροδίτη στον άξονά σας και σας προσφέρει μεγαλύτερη προστασία.

Ιχθύες

Έχετε κοπεί σε πολλά κομμάτια γιατί θέλετε να αντιμετωπίσετε όλα τα νέα δεδομένα που σας παρουσιάζονται ξαφνικά. Αλλά μπορεί να φλερτάρετε επικίνδυνα και να είστε γεμάτοι από πολλά θέλω. Έτσι και αλλιώς το κάθε περιβάλλον μπορεί να σας αντιπροσωπεύει για λίγο. Για αυτό ίσως να δείχνετε άλλο από αυτό που τελικά είστε. Ευτυχώς θα ηρεμήσετε από την Κυριακή και μετά και θα παρουσιάσετε άλλο δείγμα γραφής γιατί θα είστε σίγουροι για τα προσωπικά σας αισθήματα και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η διασκέδαση και γενικά η χαλαρότητα θα σας κάνει καλό. Τα παιδιά και οτιδήποτε σας δημιουργεί ευεξία καλό είναι να το απολαύσετε. Το ρίσκο πάντως σας πηγαίνει για αυτό ένα μικρό τυχερό παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε.

Πηγή: Astrology.gr

Σχετικά άρθρα