Γερή μαμά γερό μωρό!

Δύσκολη υπόθεση το να είσαι γυναίκα σήμερα. Όλο τρέχεις για τις καθημερινές υποχρεώσεις στη δουλειά και στο σπίτι. Ειδικά αν περιμένεις σύντομα το μωρό σου ή είσαι νέα μανούλα… τότε η κατάσταση χρήζει άμεσης βοήθειας!

Πώς να αντεπεξέλθεις, λοιπόν, σε μια τόσο απαιτητική καθημερινότητα, διανύοντας μία τόσο ιδιαίτερη περίοδο για σένα, αλλά και για τον οργανισμό σου; Με το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών σήμερα να υποφέρουν από έλλειψη σιδήρου, φτάνοντας συχνά σε σημείο να μην μπορούν να σταθούν όρθιες από την αδυναμία και τη ζαλάδα, η λύση για τον γυναικείο οργανισμό μοιάζει να είναι μονόδρομος: Σίδηρος και Φυλλικό Οξύ.

Το SiderAL Folico έρχεται να γίνει σύμμαχός σου, πετυχαίνοντας άμεσα τον σκοπό του! Συνδυάζει τα δύο βασικά «όπλα» ενίσχυσης του γυναικείου οργανισμού, καλύπτοντας τις ανάγκες σου σε σίδηρο και φυλλικό οξύ, ενώ παράλληλα περιέχει βιταμίνες B6, Β12, C και D. Έτσι, συντελεί στην αιμοποίηση, στην καλή υγεία των οστών και του νευρικού συστήματος, αλλά και στη βελτίωση της διάθεσης.


Η σημασία σιδήρου και φυλλικού οξέoς είναι τεράστια, καθώς τα οφέλη τους είναι ανεκτίμητα για μια γυναίκα που κυοφορεί:

  • Κατά την κύηση, οι ανάγκες του οργανισμού για σίδηρο είναι αυξημένες. Ο σίδηρος συμβάλλει στη μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς, αποτελεί τμήμα διαφόρων ενζύμων που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στις διάφορες μεταβολικές οδούς, ενώ η επαρκής πρόσληψή του είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, ο σίδηρος είναι βασικός και για τη σωστή εγκεφαλική λειτουργία.
  •  Το φυλλικό οξύ παίζει μεγάλο ρόλο στη φυσιολογική εμβρυϊκή ανάπτυξη του νωτιαίου σωλήνα, του εμβρύου, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η έλλειψή του αποτελεί παράγοντα κινδύνου για τυχόν ανωμαλίες του νευρικού συστήματος του αναπτυσσόμενου εμβρύου, όπως είναι για παράδειγμα η δισχιδής ράχη.
  • Παράλληλα, το φυλλικό οξύ συμβάλλει στην προστασία από τα καρδιαγγειακά νοσήματα, στη δημιουργία νέων κυττάρων, καθώς και στην αξιοποίηση των πρωτεϊνών. Είναι, δε, χρήσιμο σε περιπτώσεις αναιμίας, οι οποίες στον γυναικείο πληθυσμό είναι συχνά αυξημένες.

Έχοντας βραβευθεί για την πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί, το SiderAL Folico προσφέρει υψηλή απορρόφηση και αποφυγή των ανεπιθύμητων ενεργειών που μπορεί να προκαλέσει ο σίδηρος. Λαμβάνεται μία φορά την ημέρα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με γεμάτο ή άδειο στομάχι. Δεν χρειάζεται νερό κατά τη λήψη του και έχει ευχάριστη γεύση, η οποία κάνει την κατάποσή του ακόμα πιο εύκολη.
Εντάσσοντας το SiderAL Folico στο καθημερινό σου πρόγραμμα, ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου ισορροπία και εξασφαλίζεις την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Και «γερή μαμά» σημαίνει «γερό μωρό»!

Σχετικά άρθρα