Αντώνης Καφετζόπουλος: Ποιος πολιτικός τον έχει απογοητεύσει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανήκει στους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και το υποκριτικό του ταλέντο μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Αν και τα τελευταία χρόνια απασχολείται στο θέατρο, ελλείψει και των ελληνικών παραγωγών μυθοπλασίας, δεν παύουμε να μνημονεύουμε όλες τις επιτυχίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει.

Σήμερα έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου μίλησε για τα προσωπικά του, τα επαγγελματικά του, το γιο του αλλά και για την εθνική πολιτική σκηνή. Ερωτώμενος αν έχει απογοητευτεί από την τωρινή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε αφοπλιστικά: «Δεν έχω εξαπατηθεί πολιτικά, με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχα αυταπάτες. Ο Κώστας Καραμανλής ήταν μία καταστροφή και ο Γιώργος Παπανδρέου που τον υποστήριξα ήταν απογοητευτικός.»

Όταν ο λόγος πήγε στην αγαπημένη του Τέχνη, στην οποία είναι δοσμένος με πάθος και αφοσίωση, είπε αναφορικά με το θέμα της μαρκίζας που έχει ωθήσει πολλούς ηθοποιούς σε βεντετιλίκια: «Συνήθως δεν χρειάζεται να διαπραγματευτώ το όνομά μου στην μαρκίζα, όμως καμιά φορά μουλαρώνω και ασχολούμαι».

Όσο για τη δήλωση για τα προσωπικά του; Δείτε τε όλα στο video παρακάτω.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα